Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milye robogót érdemes venni?

Milye robogót érdemes venni?

Figyelt kérdés
100.00 Ft (használt)

2015. jún. 25. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:

8db 207-es babettát.

Ha az első bedöglik, akkor csak előveszel a sufniból egy másikat. :-D

2015. jún. 26. 00:30
 2/4 anonim válasza:

Testalkattól és méretektől függ, meg persze nemtől. Ha kisebb vagy egy kicsit, vagy súrolod az átlagos kategória alját, akkor kiváló választás lehet a honda dio. Jól megy, már 6 éve megvan nekem és eddig csak egy defektje volt. Még jó lehet a yamaha jog. Olyanja az egyik barátomnak van. Használtan 89.000 forintért vette, ő 2 méter magas és imádja, de én js kényelmesen vezetem. Ez a típus alacsonyaknak és magasaknak is egyaránt fantasztikus! Minden más különleges igény kielégítésére ott a yamaha aerox. Ilyen nincs és nem is volt az ismerettségi körömben, de jó véleményeket lehet hallani róla. Ha kicsit sportosabb típus vagy derbi robogót is választhatsz, ez több, mint 100.000 forint, de hosszú távon megtérül az ára! Ne feledd, csak ebben a három márkában gondolkodj:yamaha, honda, derbi

Sok sikert, majd írd meg milyet vettél!

(Célszerű, ha nem értesz nagyon hozzájuk: vigyél magaddal a vásárlásra egy olyan embert, aki régebb óta motoros és ért hozzá: barát, ismerős, szülő, szerelő haver, szaktanácsadó, stb.. sokakat vágtak úgy át, hogy csak próbakörön volt perfekt a motor, és egy hét után lefulladt. Kerüld az öreg (15 évnél idősebb) és széthajtott (20.000 kmnél többet futott) gépeket. Széles utat!

2015. jún. 26. 00:37
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi. ment a zöld pacsi.
2015. jún. 26. 09:01
 4/4 anonim ***** válasza:
az elsőnek igaza van hogy nekem hogy nem lehet ennyi eszem :D
2015. jún. 27. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!