Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezért mennyire büntetnének meg?

Ezért mennyire büntetnének meg?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk egy robogóval egy egész autónyi helyet elfoglalnék a parkolóban.A válaszokat előre is kösz!

2015. jún. 22. 22:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, 4es igazad van, de elrettentésnek teljesen helytálló. Sőt kérdező én még hazáig is követnélek és este visszatérnék pár haverommal átrendezni a megszokott életkörülményeidet, környezetedet. :D Remélem csinos húgod, nővéred van. :D
2015. jún. 23. 13:45
 12/13 A kérdező kommentje:
Most nem azért, én nem parkolnék egy autónyi parkolóhelyre,de én nem tologatnám,meg mozgatnám más robogóját mert lehet benne riasztó,de elismerem,hogy sok mindenkit felidegesítene.Ezt csak azért írom,hogy ha feldöntötök egy robogót akkor készüljetek a menekülésre nehogy észrevegyenek.És mielőtt valaki félreértené nem sértésből,csupán közlés céljából írtam.
2015. jún. 23. 13:46
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagytesóm van úgyhogy nemhiszem hogy azt csinálnád vele,mint egy lánnyal :D És mielőtt ezt is valaki félre akarná érteni,egyik válaszom sem provokáló,rosszindulatúnak van szánva.
2015. jún. 23. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!