Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan tudok szerezni karosszé...

Honnan tudok szerezni karosszéria elemeket?

Figyelt kérdés
Van egy 2003-as Suzuki Swift Sedan GLX 1.3, V16 Coolom. Szegényt már nagyon megette az idő, néhol csúnyán megvan húzva, az első alsó részén van egy nagy törés (őz), a hátuljának nekimentek... Ez az autó nekem nagyon fontos, szó sem lehet arról, hogy túladok rajta. Szeretném teljesen rendbe hozni, mint amilyen új korában volt. Honnan tudok hozzá új, eredeti karosszéria elemeket vásárolni?
2015. jún. 20. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Bontóból. Tele vannak Suzuki alkatrészekkel és olcsók is a többi autó alkatrészeihez képest.
2015. jún. 20. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:
De a neten is van sok hirdetés.
2015. jún. 20. 12:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Keresgéltem a Neten is, de nem találtam épp olyat, amilyen nekem kellene. Nem tudom, hogy megfigyeltétek -e már, hogy sok Suzukinak máshogy néz ki az első lökhárítója. Mitől függ ez? Ugyanúgy Swift Sedan, de más az elrendezése, felépítése.. A bontottal a szín a problémám. Hol tudom tökéletesen átfesttetni? Új, vagy utángyártott alkatrészeket is lehet kapni?
2015. jún. 21. 00:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ a különbség, hogy újabb, vagy régebbi kiadás. Amúgy járj be pár bontót személyesen, biztos találsz. De lehet fényeztetni is kell, az pedig elég drága lesz. Azt neked kell eldöntened, hogy megér-e ennyit az autó.
2015. jún. 21. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!