Milyen kocsit vegyek elsőre?
Sziasztok!
19 éves vagyok,pár hónapja lett meg a jogsim,most pedig végre leérettségiztem,ezért szeretnék egy kocsit venni.14 éves koromtól gyűjtök,1 millió körül szeretnék használtat venni.16 évesen megkaptam nagyfater trabantját,elég sokat mentem vele,már igy 3 éves "tapasztalat" után szeretnék venni egyet.
Ti milyet ajánlatok?Szeptemberben egyetemre megyek,Pesttől eléggé messze vagyok,kb. 400 km,kocsival szeretnék majd járni.Gondolkozom egy e36 325 tds-en,mi a véleményetek evvel kapcsolatban?Esetleg mást tudnátok ajánlani?
Köszi előre is!
Olvasgattam sok helyen,hogy a tds-eknek a fenntartása eléggé drága dolog.A benzines bmw-ekkel kapcsolatban mi a véleményetek?
Esetleg erről:
illetve még azt le tudnátok nekem irni,ha nagyon szépen megkérlek Titeket,hogy az okmányokkal mit hogyan kell?és mennyibe fog fájni minennel együtt?
Jogsim van,gondolok itt a forgalmira meg minden egyébre.
Na az megvolt,120 korul jonne ki.Ezenkivul mas papirt nem kellesz inteznem?
Amit linkeltem,arrol mi a velemenyetek?Nekem tetszik,viszont nem nagyon ertek a hasznalt autokhoz,hogy mi eri meg es mi nem.
Na,ugy erzem dontottem.
Regota gondolkozom mar a BMW-n,de nem erne meg.Olvasgattam,azt mondjak ,hogy a lancer nagyon jo auto.1 millioert mar ki tudnek hozni egy Lancer evot(2-es),benzines.
Mi a velemenyetek errol?Engem nagyon megfogott.Atfenyezem matt feketere,es bombazo lesz.122 loero,az eleg lesz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!