Petya183 kérdése:
Golf 4 gyári rádióra (kazis) lehet USB-t kötni?
Figyelt kérdés
Igaz nem néztem még mögé de van egy CD funkció rajt gondolom CD-tárnak, nem lehet valahogy erre rákötni egy USB ajzatot ? Vagy inkább cseréljem ki az egészet... MEg amúgy hogy lehet kiszerelni ezt ?2015. jún. 19. 15:47
1/11 anonim válasza:
USB-t ugyan nem, de vehetsz kazetta adaptert aminek a másik vége 3,5 mm-s jack kábel. Én a helyedben kicserélném a fejegységet egy jó Pioneer-re, mert az összes tudja kezelni az autó kormánykapcsolóját. Kiszedővillával ki tudod szerelni.
3/11 anonim válasza:
Ilyen van? 20e-ért tudna venni egy normális fejegységet, ami a gyárihoz képest gyönyörűen szól, erre te ajánlasz neki egy kb 50e Ft-os valamit....
4/11 anonim válasza:
Ő kérdezte hogy lehet -e gyári rádióra kötni, hát ennek a segítségével lehet, az már más téma hogy nem éri meg :)
5/11 A kérdező kommentje:
Nincsenek ennèl még a kormányon kapcsolók sajna...
Az uj fejegysèghez milyen beépitő keret kell ? Hogy kérjem a boltba, mèretre?
2015. jún. 20. 07:59
6/11 A kérdező kommentje:
A linkben küldöttet hogy tudom bekötni? Adnak hozzà megfelelő kábelt? Használ valaki ilyet?
2015. jún. 20. 08:41
7/11 anonim válasza:
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. jún. 20. 18:55
9/11 anonim válasza:
De én a helyedben a régi fejegység fölé kötném, jól fog mutatni és keret se kell :D
10/11 A kérdező kommentje:
Transmitterről vélemény? Vagy ez az idő már lejárt?
2015. jún. 27. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!