Hogy kell autóhifit bekötni?
Általában a fejegységekre csak akkor vállalnak garanciát, ha szakműhelyben szerelteted be.
Házilagos beszerelésnél ugrik a gari!
Azt pedig,, hogy be tudod e kötni, neked kell tudnod.
Nem túl bonyolult dolog, de pár szerszám, és némi elektronikai ismeret azért nem árt.
Ha ennyire nem tudod akkor inkább bízd szakemberre. De ne a haver haverjára aki állítólag nagyon vágja a témát. Vidd el szakműhelybe, pláne ha komoly a cajg mert ha valamit magyon elkötsz elszállhat a cucc a gari meg a lóvé mert nem szakember végezte a beszerelést. A szakműhely meg igazolást is ad róla hogy ő csinálta a melót, igy ha később valami gáz van a cuccal jogosan reklamálhatsz, szó nélkül cserélik vagy javítják garanciálisan.
Ezt saját tapasztalat alapján tudom, én nem azért nem magam szereltem be a cuccot a verdába mert nem értek hozzá, hanem azért mert az egyik haverom, aki szintén ért hozzá maga szerelte be. Néhány nap múlva meghalt a cucc, vissza vitte hogy javítsák meg vagy cseréljék ki. nem fogadták el garanciálisra a javítást mert nem tudott igazolást adni arról, hogy szakszervizben építették be a hifit. ( A cucc 120 volt, a beépítés kb 20 körül lett volna a javításra meg kifizetett 50 et ami garanciálisan ingyen lett volna. ) Szerinted mi éri meg jobban.
Nagyon sok autótípushoz létezik átalakító,1-2 ezerért, amit csak össze kell dugni a fejegység csatlakotójával, forrasztás meg kötögetés nélkül. Az erősítőnek meg RCA dugóját kell csak bekötni, a hangszóróra meg a sarut ráhuzni.
Ha egy 30k cuccot bedobnak 20k ért az hol éri meg???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!