Golf 4-esnek lehet cserélni a gyári rádióját?
Figyelt kérdés
A gyári rádió kazettás, nekem viszont egy CD-s és USB-s rádió kellene.
Van a gyári rádió felett egy hely, ahova beférne ez a rádió, viszont nekem elég lenne csak egy. Szóval arra gondoltam, hogy kivenném a gyári rádiót (ha lehetséges), és a helyére betenni egy újat. Lehetséges ez?
2015. jún. 19. 09:09
2/5 anonim válasza:
Lehetséges, de macerás. Kell először is egy beépítőkeret, ami a nagy gyári rádió helyére kerül, és csinál helyet egy 1 DIN-es rádiónak(ezt pár ezer forintért be lehet szerezni, de ha gyárit akarsz, akkor az több 10 ezer). Aztán, ha a kocsiban nem hagyományos csatlakozók vannak, kell átalakító is(az én kocsimba ez 18 ezer forint, szóval megmaradt benn a gyári). Ha a kormányon vannak vezérlők, és szeretnéd, hogy működjenek, ahhoz is kelleni fog valami. Aztán jöhet az új rádió.
3/5 anonim válasza:
#2 hülyeségeket beszél. Egyáltalán nem macerás. Kell a beépítőkeret, ami csak pár ezer forint. Ha márkásabb rádiót veszel adnak hozá csatlakozókat. Az összes Pioneer tudja kezelni a multikormányokat. A régi rádiót meg eladod.
4/5 A kérdező kommentje:
A gyári rádión kívül nincs másik rádió benne, és a kormányon sincsenek gombok. De azok gondolom nem is kötelezőek, hogy legyenek. Lehet a rádiónál is kapcsolgatni a rádiót, nem?
2015. jún. 19. 15:03
5/5 anonim válasza:
Persze, hogy lehet kapcsolgatni a rádión is, ez csak egy kis extra. Szóval én a helyedben néznék valami jó Pioneer/Alpine/Kenwood/JVC fejegységet kék háttérvilágítással, az illik a Golf műszerfalához :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!