Hogy tudok egy fékolajos cserélni a biciklimben?
Kerestem de nem nagyon találtam róla videót... A biciklis boltban akár 10 ezer ft is elkérnek 1 fékért (az az kettőre az már 20).
Van egy Mongoose Tyax márkájú biciklim és szerintem nem lehet akkora nagy ördöngösség kicserélni benne az fék olajakat. Esetleg valaki tudna küldeni egy videót vagy elmondani, hogy is kell? Nagyon hálás lennék érte és a pénztárcám is :)
Elite vagy sprot vagy comp?
Pontosan milyen bicikli?
Esetleg kép?
Mongoose Tyax Super.
És még az lenne a kérdésem, hogy ha veszek bele autós fékolajat az nem jó? Vagy konkrétan ez bicikli függő mert olvastam én valami ásványi meg DOT (vagy milyen) olajakról is.
Akkor valahogy csúnyán átqrtak. Az összes árlistában 2500-3000 Ft-os árak vannak az olajcserére.
Épp ma hallottam, ahogy az egyik szerelő mesélte, hogy bevitt hozzá egy nő egy biciklit javíttatni és csak annyi volt a baja, hogy szeleptűt kellett cserélni, és ezért elkért 2800Ft-ot, a nőnek meg azt mondta, hogy kicserélte mindkét belsőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!