Kamionos GPS-nek jó az iGo okostelefonon?
Kezdő vagyok (leszek), és hát ugye kell a navi, láttam olyanokat amik előre jelzik a dugót meg minden, de 300 eurók... és hát nekem a telómon van iGo, csak a városi teszkóhoz elvezet szépen, na de ha angolba kellene menni pl?
Mondjuk nagyon lassan tér magához az elején, nem tudom ez szokásos dolog-e
Az, hogy milyen országokban navigál attól függ, hogy melyik térképeked teszed rá. Memóriakártya kérdése, de akár full Európát is rátehetsz (~4-5GB).
Az, hogy mennyi idő alatt tér magához (mennyi idő alatt talál GPS jelet) a telefontól függ. Ha van internetelérés a telefonon (akár mobilnet, akár éppen használható wifi), akkor lényegesen gyorsabb.
Hát én hivatásos fuvarozóként Garmin kamionos cuccot vennék, nem mást. De hát itt a szakember válaszát le szokták khm., pontozni.
A net nem a térképhez kell, hanem ahhoz, hogy a gyenge GPS-vevőt megtámogasd.
Amikor elkezdi keresni a holdakat, az olyan, amikor a tévében csatornabeállítást csinálsz első alkalommal.
Azaz végigpásztáz rendesen. Ez esetleg több perc is lehet a telótól függően.
A netes kapcsolattal letöltődik egy adatbázis, s csak azt használj a holdak kereséséhez. Ez olyan kicsi adatforgalmat generál, hogy szinte semmit. Ha nem kapcsolod ki teljesen a telefont, akkor ezzel elvan egy hétig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!