Még csak most tanulok motorozni (12éves vagyok) és ha én még nem tudom hogyan kell váltani simsonon akkor kit kérjek meg h segítsen?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 19:47
11/11 anonim válasza:
énis 12 évesenkezdtem (3 éve)simsonnal teljesen más mint egyrobesz ha simsont veszel lehethogy először idegeskedni fogszvele de megéri én ezen tanultam meg motorozni és motort szerleni is!én csak ajánlani tudom alényeg h egy faszául összerakott gépet vegyél!a robogó megcsak robogómarad:) jah és azóta mentemmár 250 es pannóniával, 250 es etz vel ezt nemtehettem vna meg ha robogós leszek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!