Az baj ha az aksirol csak levettem a 2kábelt és az autóban hagyom? 2hónapig nem leszek itthol
Figyelt kérdés
Helló külföldre utazás miatt az autót leteszem 2hónapig és azt szeretném tudni,hogy jó-e ha csak a kábeleket veszem le az aksirol,és bent hagyom a helyén? vagy hozzam be az autóbol? Köszönöm a válaszokat!2015. jún. 15. 12:15
1/9 anonim válasza:
Hát mivel a töltések csak úgy nem ugrálnak át a sarura az akksiról, így az is jó, ha az akkumulátort benthagyod a kocsiba. De lehet hogy én behoznám a meleg miatt.
2/9 A kérdező kommentje:
nagyrészt árnyékon van az autó,egy fa alá húztam,és még azt szeretném kérdezni,hogy lehet-e valami baja az aksinak ha az autóba hagyom?
2015. jún. 15. 12:31
3/9 A kérdező kommentje:
vagyis nem a kocsiba van,hanem a helyén,csak a sarukat vettem le és lehuztam az aksi mellé
2015. jún. 15. 12:32
4/9 anonim válasza:
Benne is hagyhattad volna, nem tél van, hogy nehezen induljon. Sőt, így az ECU-nak adtál egy pofont.
5/9 anonim válasza:
Ha már levetted akkor mindegy, lehet hogy a rádió kódot fog kérni, meg ilyenek. Viszont ha 2 hónapig rajta hagyod addig az akksi lemerül, mert kicsi áramfelvétele mindenképpen van a fedélzeti elektronikának, kivéve ha valami 20 év körüli autóról van szó.
6/9 A kérdező kommentje:
Pont 20 éves 3as golfról van szó ;)
2015. jún. 15. 13:03
7/9 A kérdező kommentje:
1.4 benzn am.
2015. jún. 15. 13:05
8/9 anonim válasza:
Ne parázz, teljesen jól csinálod. Ha visszajössz, akkor a saruk vissza, aztán meglátod. Ilyen melegben nem biztos,hogy az aksi lemerül.Ha igen, akkor töltés, vagy bika.
Saru le, mellétesz, motorház lecsap, örül.
Jó utat!
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen! :)
2015. jún. 15. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!