Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok ami...

Milyen autót ajánlotok ami havi 45e ből kilehet hozni?

Figyelt kérdés
A fizetésemből ugyanis ennyi marad meg miután kifizettem a számláimat, kajám meg van. Egyedül lakom, 3m ft-om amit rá tudok szánni.
2015. jún. 13. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Ezt:

[link]

2015. jún. 13. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Havi 45.000 benzinre? Vagy ennyit teszel félre benzinre is? Mert ha a benzinre is kell, akkor valami takarékos, alacsony fenntartású autó kell neked. 3 millióért lehet venni megbizható, fiatal dizeleket már.
2015. jún. 13. 22:03
 3/9 A kérdező kommentje:
A legfontosabbat kifelejtettem csak benzinre kéne, ugyanis arra kéne az autó hogy ha késésben vagyok csak beülök és megyek, illetve hétvégente gurulgatni vele kicsit. Tehát legyen jó, nem minden napra lenne használva.
2015. jún. 13. 22:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Vegyél autót másfél millióért, ami nincs elhanyagolt állapotban - ennyi pénzért már lehet találni.

Merészség, sőt oktalanság minden pénzedet rákölteni a vásárlásra, hogy aztán havi szinten kelljen számolgatni.

Bármennyiért is veszel most autót, nem értékálló befektetés, ráadásul elhasználódik, s előbb-utóbb, évek múlva kell egy másik, amire nem árt már most gondolni, spórolni.

Sőt, ha nincs még saját lakásod, az előrébb való, mint az autó - lehet autód, de legyen elérhető célod a lakás is

2015. jún. 13. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha csak benzinre mehet havi 45e és úgyis keveset hasnálod, akkor vennék egy V8 benzinest :D
2015. jún. 13. 22:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, valami nagyvéru vagány kocsit vegyél!
2015. jún. 13. 22:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Van egy saját házam, tehát ez a pénz direkt ilyen célra volt eltéve. Esetleg típusokat tudnátok javasolni?
2015. jún. 13. 23:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nem értem. Mi mondjuk meg milyen autót vegyél? Azt sem tudjuk havonta hány km-t mennél, hogy legalább a fogyasztás behatárolódjon. Én is azt javaslom, max. 2 misiért vegyél, egyik munkahely sem biztos, megbetegedhetsz stb.
2015. jún. 15. 20:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Aki a havi fizetése 4-5szörösénél drágább kocsit vesz az felelőtlen és nagy részük be is bukja rendesen anyagilag. De hajrá..

Hogy milyen típust?? Skoda Octavia 1.6 szürke , na jólesz?

2015. jún. 15. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!