Simsonba milyen keverékolajat tegyek?
Figyelt kérdés
Azok a 2T olajok amik az Agip benzínkúton találhatóak literes kiszerelésben mennyire jók? Milyen olajat ajánlotok?2015. jún. 12. 21:36
1/7 anonim válasza:
Annak a technikának szinte mindegy, régi technika kevésbé allergiás rá.
2/7 anonim válasza:
Nagyon sokan visznek Arol 2T-t, de van aki Garden 2T-t vesz 1 deci kiszerelésben, 5 liter benzint tankol mindig és nem kell méregetni az olajat, csak hozzáönti és kész. Ez persze elég drága.
4/7 anonim válasza:
én fullszintetikusat használok ezen nem sporolok arol 2T meg nem olaj hanem egy retek még a láncot a biciklin se olajoznám vele
5/7 anonim válasza:
bármi jó 500 forintos tescósat rakok bele.
6/7 anonim válasza:
bármijó hát te hülye vagy! megérdemled aztán majd ha nem megy a simsonod ne tegyél fel kérdést hogy mért nem megy meg hogy nem megy fel a dombon csak 2-esbe meg társait!
7/7 anonim válasza:
elmondanám neked te 500ft-os gyerek hogy mikkor még én is 720ft-os olajjal mentem nyáron megszorult a dugó és miért? azért mert nem kent rendesen az a sz ar aztán saját kárán rá jön az ember a dolgokra mióta normálisa olaj van benne nem köpi be a gyertyát nem áll meg 40°C-ba nem gyengül az ereje melegbe úgy megy mint akit pic sán rúgtak nem sz ar a gáz reakció nem fullad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!