Páv 3 vizsgat kwszulok tenni. Mire szamitgatok?
Nem kell annyira tartani tőle. Egy átlagos képességű ember kényelmesen meg tudja csinálni. Kipihenten menj majd a vizsgára, mert cirka 1 óra tömény koncentráció vár majd rád a szimulátor előtt.
Készülni nem nagyon tudsz rá. A feladatok (PÁV II.): reflex, monotonitás tűrés, megfigyelőképesség, személyiség teszt, beszélgetés az agyturkásszal. (A személyiség tesztnél, lehetőleg mindig a valósághoz közeli válaszokat adj, mert más formában megismétlődhetnek a kérdések és ha belezavarodsz, akkor tuti megizzaszt a pszichológus.)
A gugli a barátod. Ha rákeressel biztosan találsz leírásokat.
Nem tudom tudod-e, de van lehetőséged arra is, hogy jelentkezésnél PÁV II-t ÉS III-at jelölsz meg. Igaz, ez dupla vizsga díj, de ha a II.-es nem sikerül, attól még a III-ast megadhatják.
A II-esen nem gondolkodtál?
Én is kamionra mentem, de élből a 2-esnek mentem neki. Később jó lehet és legalább már ezzel nem kell bajlódni.
A kamiont most kezded?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!