Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha lakott területen kívül...

Ha lakott területen kívül bemérnek valakit 190 felett azt megírja valamilyen újság vagy az még olyan nagy ritkaság, hogy megírják bárhol is?

Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:
A mai, újságírónak nevezett szánalmak (tisztelet a kevés kivételnek) mindenre rávetik magukat, hogy melyik cölöb mit mikor wc-zett, vagy ha jól megfizeti őket valamelyik cég, akkor mindenféle népbefolyásoló hazugságot megírnak. A híreket csak akkor tudják megírni, ha szinte készen kapják valamelyik forrásból. Például a rendőrségi hírekből a gyorshajtásos eseteket. Ha a rendőrségi hírek között megjelenik, akkor igen, megírják.
2015. jún. 11. 23:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Lakot területen belüli 200-ról írnának.

Lakott területen kívüli 200 nem nagy szám, egy kicsit komolyabb autó simán képes rá.

De 50 helyett 200 az már nagyon durva. Persze számít a hely is. Mondjuk Budapesten ennyivel száguldana végig valaki az Erzsébet hídtól az Örsig. Persze akár éjjel is. Át az Astorián, át a Blahán.

2015. jún. 12. 00:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha a rendőrség leadja az infót akkor megírják az átlagembert is?
2015. jún. 12. 02:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Error404.....hírérték not found!!!!
2015. jún. 12. 09:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem írják meg, mert senkit nem érdekel, nem hír, nem hoz olvasót.
2015. jún. 12. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Meg nagyon ritka is az ilyen, hogy valaki ennyire peches legyen, hogy pont elkapják.
2015. jún. 12. 10:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Most arra megy ki a kérdés, hogy végigmentél / akarsz így menni vagy mi?:D

Amúgy nem valószínű, hogy megirják, ha rendörségtől van is róla info, foto vagy bármi képanyag nélkül nem igazán van hírértéke, egy két soros fülszövegnek jó maximum.

2015. jún. 12. 15:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Óra szerint 200 felett utolértem egy rendőrautót, de nem vagyok benne biztos, hogy bemért.Megnéztem neten, de nem találtam róla semmilyen bejegyzést.
2015. jún. 12. 18:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Megírni akkor fogják, ha egy aszfaltozógépet érsz utól, és csak a DNS-vizsgálat tudta megállapítani, hogy ki voltál.
2015. jún. 13. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!