Ha lakott területen kívül bemérnek valakit 190 felett azt megírja valamilyen újság vagy az még olyan nagy ritkaság, hogy megírják bárhol is?
Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 22:53
1/9 anonim válasza:
A mai, újságírónak nevezett szánalmak (tisztelet a kevés kivételnek) mindenre rávetik magukat, hogy melyik cölöb mit mikor wc-zett, vagy ha jól megfizeti őket valamelyik cég, akkor mindenféle népbefolyásoló hazugságot megírnak. A híreket csak akkor tudják megírni, ha szinte készen kapják valamelyik forrásból. Például a rendőrségi hírekből a gyorshajtásos eseteket. Ha a rendőrségi hírek között megjelenik, akkor igen, megírják.
2/9 anonim válasza:
Lakot területen belüli 200-ról írnának.
Lakott területen kívüli 200 nem nagy szám, egy kicsit komolyabb autó simán képes rá.
De 50 helyett 200 az már nagyon durva. Persze számít a hely is. Mondjuk Budapesten ennyivel száguldana végig valaki az Erzsébet hídtól az Örsig. Persze akár éjjel is. Át az Astorián, át a Blahán.
3/9 A kérdező kommentje:
Ha a rendőrség leadja az infót akkor megírják az átlagembert is?
2015. jún. 12. 02:09
4/9 anonim válasza:
Error404.....hírérték not found!!!!
5/9 anonim válasza:
Nem írják meg, mert senkit nem érdekel, nem hír, nem hoz olvasót.
6/9 anonim válasza:
Meg nagyon ritka is az ilyen, hogy valaki ennyire peches legyen, hogy pont elkapják.
7/9 anonim válasza:
Most arra megy ki a kérdés, hogy végigmentél / akarsz így menni vagy mi?:D
Amúgy nem valószínű, hogy megirják, ha rendörségtől van is róla info, foto vagy bármi képanyag nélkül nem igazán van hírértéke, egy két soros fülszövegnek jó maximum.
8/9 A kérdező kommentje:
Óra szerint 200 felett utolértem egy rendőrautót, de nem vagyok benne biztos, hogy bemért.Megnéztem neten, de nem találtam róla semmilyen bejegyzést.
2015. jún. 12. 18:42
9/9 anonim válasza:
Megírni akkor fogják, ha egy aszfaltozógépet érsz utól, és csak a DNS-vizsgálat tudta megállapítani, hogy ki voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!