Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha megállítanak a sünök...

Ha megállítanak a sünök kérhetik azt tőlem, hogy nyissam ki a kesztyűtartót? Mi van ha nem tudom kinyitni?

Figyelt kérdés
2015. jún. 10. 00:18
1 2
 11/18 veterán vas ***** válasza:
100%

#9.

Nem egy véletlenszerűen tönkrement kesztyűtartó-zár a kérdés. Persze, bármikor eltörhet, tönkremehet, beragadhat...

Arra az esetre próbáltam utalni, hogy:

-valamilyen okból a rendőrök meg akarnak állítani.

-az a furcsa ötletük támad, hogy belenéznek, mi van a kesztyűtartóban.

-sajnálatos módon éppen ez az autónak az a része, amelyik nem nyitható.

Tudod, én nem vagyok rendőr, de ennyi véletlen egybeesésre még én is rácsodálkoznák. ;)

2015. jún. 10. 13:42
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod a saját kesztyűtartódat kinyitni mikor a rendőrök kérik akkor jön a "ZSANETT HELYZET"

Már ha tudod mi az:-D

2015. jún. 10. 15:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Sün, rendőr, fakabát... nem totál mindegy, tudja mindenki mire gondolt. Amúgy meg próbálj lehetőleg úgy viselkedni hogy ne adj okot rá, hogy ki akarják, hogy nyisd. :D
2015. jún. 11. 00:26
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem adok rá okot, de már kiszúrtak maguknak mert nem díjazzák, hogy 18 évesen tudtam venni egy olyan autót ami nálunk még mindig prémiumnak számít. Többször is ok nélkül félreállítottak és szinte mindent átnéztek.
2015. jún. 11. 05:59
 15/18 veterán vas ***** válasza:
74%
Bizony-bizony, a barátom is vett egy Bentley Arnage-t azóta nem győzi minden igazoltatáskor nyitogatni a kesztyűtartót..... ;)
2015. jún. 11. 08:24
 16/18 A kérdező kommentje:

A kesztyűtartót azért akarja mert átnézheti az egész autót mégse tud megbüntetni és már várom mikor fog eszükbe jutni mint utolsó esély.

Ha téged is megállítanának egy hónapon belül háromszor csak azért mert megállsz valahol elszívni egy cigit, hogy ne az autót büdösítsd akkor nem lennél ilyen vicces kedvedbe. Látom, hogy arra járnak és félreállnak, hogy megvárják míg elindulok és levillognak.

2015. jún. 11. 08:44
 17/18 veterán vas ***** válasza:

Már komolyan kezdem azt hinni, hogy valami kesztyűtartó-fóbiád van.

Különben, ha engem minden cigizés után lekapcsolnának, akkor lehet, hogy többet nem gyújtanák rá! Nem járható ez a megoldás? :)

2015. jún. 11. 20:46
 18/18 anonim ***** válasza:
2015. júl. 7. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!