Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti mit szoktatok kezdeni az,...

Ti mit szoktatok kezdeni az, , elkent" fejű csavarokkal?

Figyelt kérdés
Hogy szoktátok megoldani az ilyen problémákat? Mit csinálnátok, ha egy oldaldekni-csavarral történne ez?

2015. jún. 9. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha ügyes vagy lefúrhatod, aztán a maradékot már kitekerheted egy fogóval.

Ha még ügyesebb vagy, akkor hegeszthetsz rá egy másik csavart és együtt tekered ki. Legutóbb a féktárcsámat kellett így leszednem, mert a torx csavar szét lett gányolva valami előző szerelés során. Használt járműnél van néha meglepi.

2015. jún. 9. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja, és néha segít egy megfelelő méretű ütvecsavarhúzó is.
2015. jún. 9. 17:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez az ütvecsavarhúzó elég okos dolog, hallottam már róla,de nem szerelek itthon(meg sehol máshol sem) annyit, hogy beruházzak egyre.
2015. jún. 9. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Pedig nem olyan drága, én is azzal szoktam.

Egyébként sokat jelent, ha a csavar meg van ütögetve kalapáccsal egy kicsit.

Esetleg olyan hhelyeken, ahol nem számít az esztétika, meg lehet melegíteni lánggal.

2015. jún. 9. 19:56
 5/5 homo ludensz ***** válasza:

A kifúráshoz kell némi gyakorlat, úgy belefúrni a menet magfúrójával hogy a menet utána is használható marad.Esetleg a gépeknél és egyéb berendezéseknél tapasztalható hogy szereléskor pasztával bekenték a kötőelemet hogy vibrációs terhelésnél ne lazuljon meg. Ekkor csak a paszta hővel való kiégetése az egyedüli módszer. Azért írom le ezt mert jó pár beletört

t menetfúrót is kiszedtem bizony sokszor kilágyítással.

2015. jún. 9. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!