Első motorra készülnék, mit kéne beszereznem?
Sziasztok!
Rászántam magam arra, hogy beszerezzek egy 2003-as Derbi sendra xtreme 50ccm motort, és mivel még sosem volt motoros kétkerekűm, ezért megkérdezném, hogy mire lenne szükségem, igazán, mikor nekiindulok? Például szükség van-e protektoros ingre?/nadrágra? Milyen bukót érdemes venni? Mennyit kell rá szánni, hogy ténylegesen biztonságot adjon? Ezek érdekelnének..
A válaszokat előre is köszönöm!
Szép napot!
Protektoros cordura nadrág és dzseki, protektoros kesztyű, gerincprotektor, bukósisak, cross csizma. 100.000-ből kijön.
www.kelomotor.hu
www.bembomotor.hu
www.universalmotor.hu
www.rmcmotor.hu
Jótanácsként annyit, hogy már az elején minőségi cuccokat vegyél, DE ne vegyél meg mindent ami tetszik elsőre. Sajnos én is megszívtam, mikor a szalonban megvettem a mocit, és nagy örömömben vettem hozza dzsekit is. 130 ezer volt a dzseki, ellenben ott fel se tűnt, hogy nekem 1 számmal kisebb kellene, csak örültem, hogy van egy f**za motorom meg egy f**za dzsekim. Jó ráb*szarintottam. Bukóval is szívtam, mert próbánál kb 2 percig volt rajtam, de mikor motoron felvettem 5 perc után már baromi kényelmetlen volt (ezt legalább cserélték, pontosabban beszámítottak egy másik bukóba amit vettem helyette.)
Szóval röviden: minőségit és ésszel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!