Miért ér a doblemezbe a kerék?
Hát eleve gondolom ész nélkül lett ültetve, nyomtávszélesítve. Felni ET-szám gondolom nagyon eltér.
Ha meg csak egy oldalra csinálja, akkor a futómű nagyon szar. Eleve futóműveshez kellett volna menni először a felújítás után. Vagy ami rosszabb, hogy törve volt és úgy tákolták csak össze, ezért ferdén áll alatta minden
Újkora óta nálad van a kocsi?
Ha nem akkor nem vennék rá mérget, hogy nem volt törve.
A féloldalassággal van a gond. Ha mindkét oldalon egyformán ér bele, akkor csak nem lenne jó a felni/gumi/pogácsa/ültetés méret és méret/mértékválasztás.
Így viszont máshol keresendő a dolog. Vidd el egy jobb futóműveshez és kiderül, lehet hogy a másik oldalon is 1 mm-en múlik, hogy beleér-e.
Gumik felni ültetés minden maradt a régi csak plusz egy centi nyomtávot kapott. A kormány össze kötök meg minden cserét lett kompletten és én azért gondoltam a futómű beállitatlanságra mert minden úgy áll össze vissza ahogy beraktam az egyik kerék "így" a másik "úgy" áll.
Remélem nem nagy a baj...
de, nagy a baj..
ilyent nem lenne szabad barkácsolni.a futóművest előtte be kell nyugtatózni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!