Mennyibe kerül kb. egy bukósisak? (kb.10000 alatt). És melyik márka a legjobb?
ja 10 ezerért tényleg csak sz@rt lehet kapni.Ha egyszer elesel pillanatok alatt szarrá törik és belefúródik a fejedbe de az se elképzelhetetlen hogy a fejed törik széjjel.
Tudok neked egy olyan oldalt mutatni ahol vannak olyan képek hogy motoros bukó sisakkal esett el és a sisak is össze tört meg a feje is de úgy hogy az agyát kis lapáttal kellett összeszedni.Nem szép látvány XD
19 09 akkor az bizti nem robogóval esett,de ha azzal akkor kamionnal találkozott ott tuti halál sisakkal vagy anélkül!
aki motorral olyat esik mindegy annak már a sisak sem segít!kepek.mon.hu/kepek/ndndgndg.jpg
huu a simsonos nagyot nevettem:D
belinkelnél egy oldalt ahol lehet jó sisakot kapni?
mert a kérdező ezt kérdezte!
még hogy simson!!ha ha ha!!!! a robogom a 130-at megy te csicska gyerek! yamaha aerox 100!
fantasztikus lehet minden technikai tudás nélkül 30-al gyorsabban menni mint én az 50es endurommal.. pff nagyzolsz egy robogóval -.- nagyon sokáig tarthatott megtanulni azt a csuklómozdulatot..
bár itt nincsenek olyan olcsók, de szerintem azért megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!