1.9 TDI Audi 80 B4-ben kéttőmegű lendkerék van vagy az egyszerűbb?
Az én B3-as (!), tehát öregebb Audimban 340e van most (igaz, már nem én járok vele, hanem odaadtam pár éve egy rokonnak). És igen, új kora óta volt nálam. Tehát egyáltalán nem törvényszerű, hogy millió km-ek legyenek minden autóban. Ez csak a te agyszüleményed.
A másik nem elhanyagolható tény, hogy 2006-os corollát 1,2M alatt csak romot kapsz. Mennyi is eyg B4-es Audi? 400e? Akkor mit akarsz rajta összehasonlítani? Ez kb. olyan színvonal, mint az oviban, ha én azt mondanám, hogy az új Volvom sokkal jobb, mint a corollád. Érted, ugye?
De ember, azt értsd már meg, hogy nyilván nem azért nem sétál be egy szalonba új autót venni, mert annyira megtetszett neki egy 20 éves B4 hanem mert erre van keret!
Már pedig amennyiért ezek a kocsik mennek annyiért nem kap újabbat, csak sokkal szarabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!