Mikor tudom befizetni a kotelezo biztositast?
A netrisken kivalasztottam a nekem megfelelot, kitoltottem az urlapot rogton kaptam is egy emailt, aztan az abban levo fajlt kinyomtattam, majd pedig elfaxoltam.
1 nappal kesobb kaptam egy levelet toluk, amiben nem volt csekk.
Akkor most a csekket mikor kapom meg ?
Ertem.
Tehat akkor az kizarhato hogy nekem kellene most valamit csinalnom ?
Marmint biztos hogy nem nekem kell elmennem a postara es kitoltenem egy csekket ?
A Netrisk csak egy alkusz cég,nem biztosító! Nekem is rajtuk keresztül megy vagy fél tucat.
Eleve mit választottál? Melyik biztosítót,milyen fizetési módot,milyen kommunikációt?
Ők csak továbbítják az adatokat a választott biztosító felé,majd azok(is) megkeresnek,ahogy választottál-csekkes,vagy díjlehívásos,vagy átutalásos teljesítéssel.
A mai világban minek a csekkes fiz.módot választottad?
Hat en nem valasztottam semmit, mert nem volt lehetoseg ra sehol hogy megadjam a fizetesi modot illetve azt hogy milyen idokozonkent akarok fizetni.
Az a szerencse hogy valamiert alapbol a 4-ed evs fizetesi mod lett ""kivalasztva".
Remelem hogy a fizetesi mod is csekkes lesz.
Kulonben honnan tudnam hogy mikor kell izetnem ...
Te valamit nagyon benéztél!
Olyan egyszerűen NINCS,hogy ne legyen olyan opció,hogy fizetési mód,és gyakoriság!
Mikor a rendszer feldobja a biztosítók listáját,fent ott vannak a lehetőségek,és az "újraszámol" gomb...ekkor kell(ett) volna választani a biztosítók,valamint a fizetési mód,és gyakoriságok közül,-ezután rákattintani a "megkötöm" opcióra!
Igen.
A biztosítási évfordulóra,de van(nak)biztosító(k),akik adnak 30,néha 60 nap halasztott/késleltetett fizetési lehetőséget.
Lépj be a választott azonosítóval,és jelszóval a Netrisk oldalán a "személyes menübe",és bal oldalt ott van,hogy "szerződések:" alatta:"kötelező"...-és erre kattintva előjön a személyes menü,alatta rendszám,tipus,válaszott biztosító...stb---a "részletek"-re kattint va,és végiggörgetve részletesen ott van minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!