Asszem lemerült az akksim, mit csináljak?
Srácok, egy apróbb problémám állt fenn, a Trabantomon felkapcsolva hagytam a világítást, nagy meggondolatlanság, és hát nem indul és már nem is világít, tudom b@**@sz vagyok, nos a kérdés a következő, ha simán belököm és beugrasztom akkor az úgy életképes hadművelet? Ezzel kapcsolatban a kérdésem a következő lenne, csak simán meg kell lökni, kövér gázt adni, és egy sebességbe betenni, és ha megugrott akkor egyből kuplung be ? Vagy talán érdemesebb lenne hazatolni, vagy valakit megkérni hogy húzzon haza, esetleg bikázzon rá az akksira? Vagy hozzam haza az akksit töltsem fel és mennyek vissza ? A trabim most az ut szélén áll bezárva, hazajöttem busszal, kb 1,5-2 km re lakom, valamit tipp?
(trabant 1.1, vw motoros, botváltós)
Azt még hallottam h egybe nem szabad, hanem 2be vayg 3ba kell, mert megszakad valami :P De lehet inkább szólok apunak hogy ha végzett a melóba menjen el érte :s
ja am lemaradt h 17/L
hehe.miért mentél haza?betolnak oszt kész,ennyi kellett volna csak.
most buszozhatsz vissza.
2-esbe teszed,kuplung benyom,ha gurul a kocsi akkor padlógáz+kuplung ki,valahogy így kell.
Trabantot egyedül is be lehet lökni. Berakod 1. vagy 2. sebességi fokozatba, kinyomod a kuplungot és féllábbal elkezded tolni, ha már elég gyorsan szögdécselsz, lelépsz a kuplungról már jár is a motor.
Másik megoldás. Megtolod nyitott ajtóval, majd amikor elég nagy a sebesség be ugrassz, kuplung benyom, berakod sebességbe, kuplung ki és már jár is.
Azon csodálkozom hogy egy lánynak még senki nem állt meg segíteni.
Üdvözlettel:
Bekő Tóni :D
köszi a segítséget, de mint már mondtam senki nem járt arrafelé, nem túl forgalma út, és mindenki dolgozik vagy iskolában van nap közben, csak én vagyok ilyen naplopó, mert kiírt a doki, szerintem az lesz ha apu hazaért, ami már csak percek kérdése, akkor kimegyünk együtt :3
Köszöntem szépen, lehet hogy kipróbálom egyszer hogy hogyan kell de most apura hagyom talán :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!