Mi a véleményetek a Fiat Punto ról, a 2001 es kiadásról? Első autónak szeretném megvenni.
Isten állat kis kocsi az 1.2 80 lovas. Én én imádom az enyémet. A szervó széria volt és egyébként sebességfüggő. A City funkció csak 60km/h-ig működik, fölötte automatikusan kikapcsol, hiába világít a visszajelzője.
Távirányítós kpi. zár, 2 el. ablak, 2 légzsák, szervó, 6 hangszóró alapfelszereltség volt. Sokban van klíma és ABS is.
Fogyasztás 5,5-6 liter.
A korabeli fapad Opelben, VW-ben kapsz egy forgatható kormányt meg átlátszó üvegeket a aztán lehet menni..
még egy gondolat és aztán befejeztem!a váltót és a kihajtás részt alaposan vizsgáld át,mert amúgy nem túl erős a motor,de a váltó és a hajtáslánc mpeg ehez képest is borzasztóan alulméretezett!!
1)a váltóra csatlakozó,a sebváltó kartól jövő 2 bovden csatlakozó gömbfeje,idővel szeret kiszopósodni!amiből te semmit nem veszel észre majd,csak annyit hogy mikor egyszer váltasz,nem fog történni semmi,viszont olyan érzésed lesz,minta a váltókarral lekvárban kavargatnál!ilyenkor leesik a gömbfej,vissza kell pattintani és továbmenni!de ha már egyszer leesett,régen rossz,mert ez jobb nem lesz,a cseréje nyűgös,és elég drága is mivel külön a gombfejet nem lehet megvenni csak az egész bovdent!!!
2)ha jól emlékszem a 2000es évjárat végéig a váltóban a difinél a fogaskoszorúk szegecselve vannak!!!!tehát pár pattintott kuplung meg hülyegyerek rajt után szeret összeszakadni az egész,ezértén csak a 2001es évjárattól ajánlanék autót!
3)a féltengely is elég gyengusz!a porvédő gumi a csuklón szeret kihasadni,amitől elképesztő mennyiségű kosz jut be,és rövid időn belül megeszi az egészet amit a kanyarodásnál jelentkező morgó/csattogó hangból fogsz tudni!a váltónál a kihajtásnál a féltengely csillag szeret még széthullani,ezt elindulásnál egy óriási kattanó zaj jelzi!
Még valami!az ablaktörlö rudazat valami borzasztó hitvány anyagból,és csuklókból van!mindenképp próbáld ki az ablaktörlöt még ha 30 fok napsütés van is,mert ha kattog,csörög és nem megy rendesen a lapát,záros határidőn belül össze fog akadni az egész!
Nagyjából ennyi jut hirtelen eszembe!remélem tudtam segíteni
Hát köszönöm szépen a válaszokat,ezekre mind odafogok figyelni,minden esetre egy szerelővel alaposan átnézetem mielőtt belemegyek az üzletbe. Amúgy 750 euróért szerintem megéri.
Amúgy az autó 2001 es kiadás és remélem hogy a szervüval nem lesz nagy gondom,mármint javittatni.
Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!