Melyik a lesportosabb suzuki?
szeretnék egy régebbi suzukit, (1.0-1.3-as) és én ilyen sportosabb autóra vágyom. annyi féle van (gl, gls, glx, gti) és nem tudom eldönteni melyik lenne a legjobb választás.
cél: rárakni egy sportkipufogót, és menőzni a varosba. (nem érdekelnek a poénos megjegyzések. a zenébe is így szól : Egyszerű gyereknek hintó egy suzuki) :)
Fut néhány kimondottan kétszemélyes suzuki itthon is...de ezeket buliautónak szállították Japánból jobb eu országba..persze vagy tizenöt évvel ezelőtt..ezek ilyen kisméretű tökös kis sport(atónak látszó)vagány kabriók asszem ezres és 1.2-es motorral.
az ötlet nem rossz, csak ilyeneket nehéz felkutatni...mindenesetre van az országban egy néhány...
GSXR 1000
Amúgy ha jól értem neked kell egy olcsó verda és arra akarod verni a nyálad hogy mekkora nagy arc vagy?
Persze persze az embert nem az autója határozza meg én ezt elfogadom, de kiröhögöm az ilyen városi menő gyereket a kis 900as swiftben .. nagy az arcuk közben egy kicsit kihegyezett zsigulival lenyomom őket :D
Ha menő akarsz lenni egy suzukival akkor keress rá youtubon Ámon Olivérre... Na kb úgy kell menőzni egy swiftel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!