Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja a motoromnak?

Mi lehet a baja a motoromnak?

Figyelt kérdés

Kb fél óra után vagy ha jobban húzom neki.Olyan probléma jön elő hogy nincs ereje.Kanyarban visszaváltok mondjuk 2-3 fokozatot akkor nem indul meg csak darál.Nem gyorsul semmit ezt csinálja ha még visszaváltok 1et ezt a "darálást" 20-30 másodpercig csinálja utána megindul rendesen ahogy kell.Gyári motorról van szó 2 hete vettem.Miket nézzek meg cseréljek először ?Illetve ha kell benne váltó olajat cserélni akkor milyet vegyek ?

Derbi senda xrace 50cc a motor típusa.

2015. jún. 1. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Mehéz így hozzászólni."Darál" kuplung hiba nem lehet?Vidd el valakihez aki ért a motorokhaz.Hehet hogy nem nagy hiba.Itt így látatlanba seni se mondja meg mi a hiba.
2015. jún. 15. 22:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Elvittem egy ismerőshöz ő azt mondta hogy kihagy a gyújtás elsőnek a héten cserélek gyertyát.
2015. jún. 16. 14:17
 3/3 A kérdező kommentje:

Apum is a kuplungot mondta ugyanígy mint te.

Mint mondtam lesz cserélve gyertya légszűrő karburátor tisztítás.Váltóba olaj.Ha mégis fennáll a hiba akkor lehet hogy tényleg a kuplungnak van baja sajnos.

Köszönöm a kommented.

2015. jún. 16. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!