Mi történik akkor, hogy ha egy régi Suzuki Swift féltengelye hirtelen minden előjel nélkül kiszakad miközben én éppen 130 km/h-val repesztek egy autópályán?
Múltkor venni akartam egy kocsit és elvittük pár körre a városban. Már majdnem kifizettem a kocsit mikor csak 1x megáll a kocsi, mintha satuféket nyomtak volna és kiszálláskor a képen látható látvány fogadott minket. Teljesen sima aszfalton mentünk, kivételesen egy kátyú sem volt arra. Minden fizikai behatás nélkül 1x csak kiszakadt a féltengely. Mondanom sem kell, hogy ott hagytam, elmentem inkább gyalog. 30 km-/h-val mentünk és enyhén befarolt. Elgondolkoztam, én egy autópálya mellett lakom. A kocsit úgy volt, hogy veszek is rá megyeit és hozom is kifele pályán. Mi lett volna, hogy ha ugyanez nagyobb sebességen történik meg?
Egyébként valóban ez a probléma. Hogy mindenki csak elhasználja a kocsit, és csodálkozik ha ilyen történik. Te is azért cserélnéd le, mert haljon meg más a te általad nem karban tartott autóban?
Csináltasd meg. A régi Swift alkatrészárai vicc áron mennek, ha eddig motorikusan és egyéb szempontból nem volt vele gond (márpedig nem írtad) akkor az ismert előélet többet ér, mint az, hogy egy ismeretlen valamibe szállsz át. Te most egy kirívó példába ütköztél. De ne hidd azt, hogy ilyen nem történhet meg egy másiknál. Ha nem is pont ilyen, de sosem tudhatod, hogy ki miért adja el az autóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!