Ak0sgfx kérdése:
Vajon a magyar rendőrség lecseréli az Opel Astrakat Audira és Mercedesre?
Figyelt kérdés
Én az új Audira és a Mercedesre gondolok. Ha ti láttátok a Policecars.hu nevű weboldalon, akkor jó, mert én lecserélném őket Audira és Mercedesre. Szerintetek a magyar rendőrség lecseréli őket Audira és Mercedesre ?2015. máj. 30. 08:07
1/8 anonim válasza:
A Magyar tányérfejűek elsődleges "feladata" a pénzbehajtás,ebbe nem fér bele a gépjárműpark korszerűsítés,út szélén dekkolni,k*rvákat büntetgetni pont jó nekik az,ami most van.
2/8 anonim válasza:
Miért ne cserélné le? Az adófizetők pėnzéből semmi nem drága.
3/8 Beviz Elek válasza:
Vagy nem jól értelmezem a kérdést vagy a Marsról írsz.
Astra már alig van pár db. Rendeteg sok Focusuk van és most vásároltak egy csomó Audit és Mercit (és vesznek még).
Pesten mész 2 kört és rengeteget látsz.
4/8 anonim válasza:
Teljes egészében biztos hogy nem lesznek lecserélve prémium márkákra. Ha az Astrák kikpnak akkor megint ki lesz írva egy tender amin megint valami, Skoda, Ford, Opel fog befutni.
5/8 4165 válasza:
Az Astrák és a Focusok nem az övék. Lassan visszaadják őket. Focust már régen láttam.
6/8 anonim válasza:
Már szinte csak Audi és Mercedes van.
7/8 A kérdező kommentje:
Az Opel Astra rossz volt számomra, azt tudom hogy nem én vezettem, de nekem nem tetszett. Nekem csak az Audi és a Mercedes tetszik :D
2015. máj. 31. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!