Robogóval hogyan kell tankolni? (most vettem egyet)
Figyelt kérdés
Elég hülye kérdés lehet, de most vettem egy robogót és nem tankoltam még motorral benzin kúton.
Ugyanaz mint autóval?
Leállok , motor leállít, beletankolok amennyit kell, ott hagyom a motort (vagy ilyenkor arrébb kell tolni? Csak itt nehogy azt higyjék, hogy meg akarok lépni fizetés nélkül..) és elmegyek fizetni?
Vagy más a szokás robogós tankolásnál?
Tehát ami a legnagyobb kérdésem végül is, hogy ott hagyjam a kútnál amíg fizetek a robogóm vagy toljam félre, hogy oda állhasson más is? Egyéb észrevételeket is elfogadok persze azoktól akik már jártasak ebben.
Köszönöm!
2015. máj. 28. 20:23
1/5 anonim válasza:
Sehová se told,miután tankoltál bemész fizetni,addíg úgysem tud más tankolni...
(a sisakot azért vedd le) XD
2/5 anonim válasza:
Addig nem tud tankolni más, amíg ki nem fizeted, tehát nem érdemes eltolni onnét. Bizonyos esetekben autóval is indokolt: ha közel van egymáshoz a benzin és a dízel lehetősége, tehát nem férne oda a dízeles a benzines autótól, akkor szokás félreállni, hogy megkezdhesse a tankolást.
3/5 A kérdező kommentje:
Kösz! Ez nem is jutott az eszembe.. most még hülyébbnek érzem magam.
2015. máj. 28. 21:17
4/5 anonim válasza:
Ha hűvösebb van és nagyon be vagyok öltözve akkor a bukót se veszem le. Nem csak az ismerős kúton mentem már be bukóban, hanem bárhol ahol úgy jött össze. Összegzés: nincs semmiféle írott, íratlan szabály, tankolj úgy mintha kocsival lennél és olyan kényelmesen ahogy neked jólesik.
5/5 anonim válasza:
Bukót csak azért érdemes levenni mert a végén még azt hiszik, hogy vinni akarja a kasszát magával. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!