Opel Insignia 2. 0 CDTI 131 LE vagy Mazda 6 2. 0 CD CE 140 LE?
Kipróbálod melyik hogyan megy és kész. Évjáratot nem ártana tudni mondjuk...
Mindkettő alapvetően egy megbízható, tisztességes autó. Viszont a fenntartásnál mindkettőnél könnyen kijöhetnek 6 számjegyű összegek, amik nem egyessel kezdenek. Common-Rail dízeleknél ez mindig így lesz + ezek viszonylag nagyobb komplikáltabb autók.
Nekem a Mazdáról van személyes tapasztalat, meg az Opelekről általánosságban. Személy szerint én a Mazdát venném mert bármelyik szériáról is beszélünk; mindegyik jól néz ki, jól megy és jó a megbízhatósága. Ettől függetlenül inkább vennék egy benzines Accordot mondjuk fél millióval olcsóbban, és az üzemanyagba fektetném a különbséget. Mivel hosszabb távon a dízelre úgyis rá kell költeni a kisebb fogyasztás miatt megspórolt pénzt.
NEkem diesel insigniam van. Kevesbe huz, mint egy azonos teljesitmenyu azonos meretu auto, mert mindnel vagy 200 kiloval nehezebb. lustanak azert igy sem lusta.
Tipushiba a turbocso kilyukadasa, 3 eves korban, kilometerallastol fuggetlenul, kb 50e Ft a csere. Amugy Fiat motor hajtja, megbizhato, de minimum 7 litert eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!