Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gumi oldalfala kirepedt....

Gumi oldalfala kirepedt. Gumis tud vele valamit kezdeni?

Figyelt kérdés

Meg lett padkázva és valami kihasította. Kb 3 cm-es repedés van rajta. Látszatra nem durva de ahogy elkezdem pumpálni azonnal jön ki belőle a levegő.

Ha a futófelületen kilyukad akkor szoktak bele rakni gumi dugót. De ide szerintem nem lehet.

Kb 50-60%-os gumik lehetnek az autón. Újat nem volna érdemes felrakni szerintem a többi mellé. Vagy belsőgumit ehet belerakni?

2015. máj. 27. 14:38
1 2
 11/11 anonim válasza:
61%
Sporoltál vele egy kis összeget aztán ha durdefekted lesz és az utasaid esetleg egy vétlen autós utasait is kinyírod akkor még te lennél felháborodva. Ha ilyen történik remélem lesz benned annyi emberség, hogy a bíróságon azt mondod majd, hogy sporoltam egy keveset ez lett az ára és bűnösnek vallod magad. Sose értettem, hogy az ilyen embernek minek kocsi. A kocsira költeni kell. Ez van...
2021. szept. 8. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!