Mi a véleményetek erről a robogóról?
Figyelt kérdés
Megnéznétek? A férjem robogót akar, hogy én tudjam használni a kocsit. Csak nem tudjuk, hogy ez a jobb vagy az aprilia sr 50. Vélemény? Köszönöm!
2010. febr. 26. 11:04
1/11 A kérdező kommentje:
Esetleg tud valaki olyan szalont Debrecenben vagy környékén, ahol használt robogót lehet venni?
2010. febr. 26. 11:06
2/11 anonim válasza:
Szerintem az SR 50-en sokkal jobb mint az NRG..
3/11 anonim válasza:
Egyértelműen jobb az Aprilia sztem.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2010. febr. 26. 13:21
5/11 anonim válasza:
Azért függ attól h melyik aprilia sr. Di-tech veszélyes , mert ha elromlik, iszonyat pénz megcsinálni a befecskendezőt. Régebbiben még Minarelli motorblokk volt, azok jók voltak(yamaha licensz). De nekem olasz robikkal sok baj volt, Yamahákkal semmi. Most olasz robim van (malaguti f12) de lecserélem aeroxra
6/11 anonim válasza:
Mindegyik szar, de ennél pl az Aprilia jobb, de ha már robogó akkor Yamaha vagy Vespa :)
7/11 anonim válasza:
Az új Aprilia SR 50-ben ugyan aza blokk van mint az nrg-ben.
Amúgy ez a motor max 140.000-et ér
8/11 anonim válasza:
Ez pigis ditech elsőre de lehet tévedek. Nem annyira rossz az csak elégedj meg a gyári telyesitményével. Egy betegsége van, az első teleszkóp.
9/11 anonim válasza:
Ha injektoros a motor,akkor nem szabad megvenni.Nem egy olyan mc3-ast láttam,aminek az injektora bemondta az unalmast,javítani nem lehet az esetek 80%-ban,csak megrendelni az újat kb 70-80 ezer forint körül.Én inkább egy karburátoros robogót keresnék,azokból is főleg olyat,amiben Minarelli blokk van,ahogy előttem is mondták.Nekem is Minarelli blokkos robogóm van,egy Yamaha BWS,már 5 éve nyúzza a család,de eddig mindig elvitt oda ahova kellett.
10/11 anonim válasza:
Pigivel miért nem vagy kibékülve ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!