190cm vagyok. Szerintetek nagyon kicsi nekem egy yamaha aerox?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 10:28
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem,nekünk van egy yamaha neo's-unk és én 188 centiéter vagyok,és kényelmesen elférek rajta.Nézd meg google-on az is méretre hasonló kaliberű.És van egy másik az egy régi yamaha jog,na azon már nemférek el ,a térdeim belelógnak a kormányba:D Szerintem jolesz,de menj el egy yamaha márkakereskedébe aztán ülj fel rá.Ha meg használtan veszed akkor is eltudsz menni kiprobálni. 17/F
2/7 A kérdező kommentje:
Kössz :)
2010. febr. 26. 10:58
3/7 anonim válasza:
Én "csak" 185 vagyok, és beakadnak a rox visszatyúló idomaiba a térdeim. Szóval inkább f12-15, runner vagy SR, ami neked jó lenne.
5/7 anonim válasza:
A Neo egy kényelmes nagy motor, ezt ne viszonyítsd hozzá. Aerox jó, de kicsit kényelmetlen. Nekem 18ö al akad a lábam.
6/7 anonim válasza:
Azért a neo's se egy nagy,de már lekéne cserélni 2009-es van benne 600 km,
Szerintetek mennyiért lehetne eladni?
Valami sportosabb kéne,(aprilia,malaguti,yamaha)mert most nyáron motorral fogok közlekedni bent a városban,kicsit félek ,hogy párszor elk'rnak,de hát ezvan:D
7/7 anonim válasza:
Van Malagutim most, Neosban Malagutiba Aeroxba motor ugyanaz, minarelli erőforrás. Roxot többet életembe nem vennék, nem tudom miért őrülnek érte az emberek. Annyi bajom egy motorommal sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!