Kecerakoncza kérdése:
Autóra szeretnék tetőablakot beépítetni. Mindez mennyibe kerül, valamint milyen személyes tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
#napfénytető #autótetőablak
2015. máj. 25. 20:36
1/4 anonim válasza:
Minek az? Ha süt a nap nyáron és hőség van ,iszonyú meleg tud lenni. Akkor majd átkozod magad. Így is annyi az üveg felület hogy bele lehet dögleni nyáron.
2/4 anonim válasza:
Egyik ismerősünk Astrájába építettünk már be. Kivágtuk a tetőt, és beleraktuk az ablakot. De én személy szerint utálom a tetőablakokat, csak jön be a meleg rajt.
3/4 anonim válasza:
Tetőablak egy fél klíma, csak tudni kell használni.
Nem lesz olcsó az biztos. Én mondanék egy 100ast így látatlanban, kocsifüggő a dolog. Mire bontóban összevadászod hozzá az összes cuccot. Valaki hozzárétő beépíti, festés stb. Nem hiszem, hogy megérné a feature
4/4 anonim válasza:
Az univerzális tetőablak kb. 30 ezer, plusz meló. Be leht úgy tenni, hogy nem kell fényezni semmit utólag, csak ügyes kasznis kell hozzá.
Régen a Ladás időkben megkötötték a Casco-t, aztán vihar után belevágtak egy cserepet az autó tetejébe - oda ahol a tetőablak helye van - és felvették a biztosítási díjat, amiből megvolt a tetőablak.
:D
Csak elmeséltem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!