Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak állandó használat...

Első autónak állandó használatra megfelelne egy Lada 21061-es vagy egy 2107-es?

Figyelt kérdés

2015. máj. 25. 19:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%
akkor nem ment át az irónia......
2015. máj. 25. 22:00
 12/25 anonim ***** válasza:
Mert te fel tudsz valamit mutatni a kotekedo kommentjeiden kívul? Okoska.
2015. máj. 25. 22:04
 13/25 anonim ***** válasza:

Javaslom Slick-et a legidegesítőbb kommentelők közé. Kérdéseiben semmit sem tud erről-arról, de ha más kérdezi meg, akkor már szakértő benne.

Nekem 2105 volt az első autóm, most bő 1 évtizeddel később 2107 van. Meg vagyok vele elégedve, kell rajta javítani időnként már csak a korából adódóan is, de egyéb téren kárpótol. Mindenképpen jó állapotút igyekezz venni, 200-300 közötti összegért vannak felújítottak is már. Ha a karosszéria szép állapotú, akkor esélyes hogy a motor futóműre is odafigyeltek, azt az autót érdemes megnézni közelebbről is. Leharcoltat ne vegyél mert túl sokba fog kerülni mire helyrehozod.

2015. máj. 26. 19:44
 14/25 anonim ***** válasza:

Slick,ezt tudom felmutatni!És az a legjobb az egészben,hogy nem is én írtam!!

"Javaslom Slick-et a legidegesítőbb kommentelők közé. Kérdéseiben semmit sem tud erről-arról, de ha más kérdezi meg, akkor már szakértő benne. "

2015. máj. 26. 20:31
 15/25 anonim ***** válasza:
En pedig javaslom #13 és #14 hozzászólókat a neve sincs, arca sincs, nyazsgem kategóriába sorolni :)
2015. máj. 27. 08:25
 16/25 anonim ***** válasza:

Hmmm.

A gép automatikusan felkínálja a "látsszon a neved...IGEN/NEM.." opciót.

Vagyis nem mondhatod egyik válaszolóra sem, hogy arc-nélküli, név-nélküli senki, csak azért, mert élt az oldal adta lehetőséggel.

Különben semmi jogod nincs a másik leszólására, hiszen Te is csak egy beazonosíthatatlan fantázianév fedezetéből írogatsz.

Arról nem szólva, hogy milyen stílusban.....? :(

2015. máj. 27. 08:59
 17/25 anonim ***** válasza:
9%
Hát akkor mégegyszer: nyazsgem.
2015. máj. 27. 10:31
 18/25 anonim ***** válasza:
tapasztaltabb kommentelők tudhatják,hogy innentől kezdve nincs értelme semmit sem írni!Slick majd úgyis ír minden komment után még valami rendkívül frappánsat amivel még rátetéz az addigiakra,meg hát amúgy is hogy nézne az ki,hogy nem az övé az utolsó szó.........
2015. máj. 27. 11:24
 19/25 anonim ***** válasza:
24%
A kérdéssel foglalkozz és ne velem! Az sem érdekel, ha ti vagytok Moha és Páfrány és esténként egymásnak gépelgettek hátúlról. Aki engem bekóstól az megkapja és csak azért lenne nagyon jó, hogy az arcodat is vállald hozzá, hogy letéphessem arról a nyomi fejedrol.
2015. máj. 27. 11:57
 20/25 anonim ***** válasza:
Egyre keményebb vagy slick. Nemsokára meg fogunk ijedni tőled. De csak miután kinevettük magunkat. Lehetséges volna hogy te az autóépítői múltaddal, testépítő vagy harcművész is vagy aki biztos abban, hogy ő le tudja tépni különböző, sosem látott kommentelők arcát a nyomi fejéről?
2015. máj. 27. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!