Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Keverhetem a motorolajat a...

Keverhetem a motorolajat a benzinbe?

Figyelt kérdés
50 ccm 2T robogó karburátoros. Kérdésem az, hogy ha a benzinbe rakom az olajat az is jo? Tehát világit az olajlámpa nincs benne olaj. De én inkább a benzinbe keverném. Működni fog ígyis? Nemkell lekötni valahogy a külön olajozást?

2015. máj. 24. 15:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%

Külön kenést terveztek rá mérnökök, nyilván azért öltek bele egy halom energiát és pénzt, mert tök felesleges.

Szerintem fagyállót is önts a tankba, sőt az indexfolyadékot és az akkumulátorzsírt is tedd egy helyre.

2015. máj. 24. 15:15
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Az 1-es válasza nagyon jó!!!Amúgy még annyival egészíteném ki,hogy a kétütemű motorokhoz hozzávaló 2T olajat kell adni a benzinhez nem mezei motorolajat!!!!!Ez alap!!!Jó tudom Jóska bácsi a szomszédban 20 éve jár így a rigával "oszt nincs ennek semmi baja"!!!!!
2015. máj. 24. 16:19
 3/15 kata kata ***** válasza:
20%
Keverheted benzinben is.Nem kell lekötni a szivattyút.A kontroll lámpát kikötheted,hogy ne zavarjon.
2015. máj. 24. 16:22
 4/15 A kérdező kommentje:
Első két válaszolónak üzenném hogy nem nagyképűsködést kértem...nemkell hülyének nézni magamtól is 2T olajat rakok bele...amúgy pedig nincs pénzem szereltetni, ezért akarom keverni. Utolsó válaszolónak nagyon köszönöm.
2015. máj. 24. 17:56
 5/15 anonim ***** válasza:
28%

A második vagyok,és akkor én meg azt üzenném neked kérdező,hogy akkor legközelebb értelmes kérdést kérünk!!!Vagy egyáltalán próbáld már meg azt leírni amit kérdezni akarsz!!!!!Olvasd már el a kérdésed:

"Keverhetem a motorolajat a benzinbe?"

Itt hol látsz te olyat,hogy 2T olajról lenne szó?!?!?Ja hogy sehol!!!???!?!?Hát én sem!!!!!!!!!Szevasz!!!

2015. máj. 24. 19:30
 6/15 veterán vas ***** válasza:
43%

Már sokadik olyan kérdést teszik föl, ahol a kérdező azt sem tudja milyen rendezvényen van. Aztán kap egy választ, ami nem tetszik az érzékeny lelkének, akkor fölháborodik.

Igen barátom, motorolajat írtál, ami 4üteműek kenésére használnak. Továbbá megkérdőjelezed a hülye gyári mérnökök sok éves munkáját. Ezek után még arcozol is...

Szerinted fognak tolongani a használható válaszokkal?

2015. máj. 24. 19:51
 7/15 anonim ***** válasza:
Az biztos,hogy sokan kérdezgetnek azt közben azt sem tudják hány óra van délben!!!Továbbá itt mindenki a szarból akar várat építeni,mert minden második kérdés arról szól,hogyan lehetne megoldani valamilyen problémát,úgy hogy én csináljam!Mert nehogy valakinek fizetni kelljen,az sem baj ha semmit nem értek hozzá!!!Meg ha bármi kell minden ingyen,vagy attól olcsóbban legyen!!
2015. máj. 24. 20:42
 8/15 anonim ***** válasza:
63%
[link] "Teljesen szintetikus motorolaj kétütemű motorkerékpárokhoz" így a kérdező olyan nagy hibát nem követett el hogy ezért rögtön meg kellene kövezni,igen keverheted 1:50 de mivel a külön olajzás nagyon is jó dolog így lekötni hülyeség
2015. máj. 24. 21:44
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó. Nyilván én vagyok a hülye mikor a Repsol is motorolajnak nevezi, de sebaj. :)
2015. máj. 24. 22:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Amúgy mért kell ahhoz szerelő, hogy olajat tölts a tartályba?
2015. máj. 25. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!