Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autósiskolákról Zalaegerszegen...

Autósiskolákról Zalaegerszegen van valakinek tapasztalata? Melyiket ajánljátok, melyiket nem?

Figyelt kérdés
2015. máj. 23. 12:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Technika kft.-nél kezdtem jogosítványos pályafutásom..~13 éve, akkor 13 évesen, segédmotorkerékpáros tanfolyamon. A zsebpénzemnek az felelt meg, mert (elvileg) a legolcsóbb volt, a z ajánlatok alapján ezért oda mentem. Mint kiderült mégsem annyi mint beígérték mert még ez..még az..és a végén drágább lett mint egy másik...arról nem beszélve, hogy az épület hátsó részében lévő (akkoriban, már nem tudom) gyakorlóteremben párszor ott felejtettek minket...ergó mindenki hazament, a diákok a teremben...aztán meg mehet a telefonálgatás, hogy valaki kiengedjen mert nem készültünk 1 napi hidegélelemmel...= NEM ajánlom...de természetesen biztos azóta sokat változott...viszont már vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy választhatok...

aztán az autós jogsit a Best-nél kezdtem el..nem is volt különösebb gondom, kivéve azzal, hogy kb. 2 hetente tudtam 1-2 órát vezetni...megelégeltem és átmentem egy másik iskolához -> MTM...és itt találtam meg a számításom..a végösszeg mindig annyi volt amennyi...és ami a legfontosabb! ...KEDVESEK! NAGYON JÓL OKTATNAK!!..motor jogosítványt is náluk csináltam...azt sem bántam meg:) Rengeteget szórakoztunk, közben nagyon családias hangulatban tanítottak minket...minden ismerősömnek Őket ajánlom és eddig senki sem csalódott ! :)

2015. máj. 24. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!