Mennyibe kerülne magyarországról angliába kihozni egy autot, regisztrálás, rendszám kérés?
Egy 2001-es dizel smartrol van szó, magyarországon van még rá hitel, de nem szeretném tovább feleslegesen fizetni, természetesen fizetném tovább, csak itt szeretném használni külföldön, mennyibe kerülne a regisztrálása?
Egyátalán tudom-e regisztrálni?
A biztosítást viszonylag olcsón eltudom intézni!
Megnéztem, ilyen 1.5-ös dízel smartokat 1500 GPB-ért hirdetnek London környékén. Komoly átírási költségek nincsenek UK-ban ha jól tudom.
A tiedet viszonyt UK-ban forgalomba kéne helyezni, erről itt olvashatsz:
Ráadásul át is kéne alakítani, mert így nem kapsz rá műszakit. Minimum az összes lámpáját cserélni kéne a balos közlekedés miatt. Ezek nem olcsó dolgok, 4-500 fontba biztos benne lenne helyi munkadíjjal. És akkor még mindig lenne egy bal kormányos kocsid, amivel fájdalmas odakinn a közlekedés...
Azt, hogy mennyi van még a hiteledből te tudod. Az autó egyre kevesebbet ér, számold ki mi lenne ha itthon eladnád és kifizetnéd a maradék hitelt. Szerintem ez az olcsóbb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!