Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerülne magyarországr...

Mennyibe kerülne magyarországról angliába kihozni egy autot, regisztrálás, rendszám kérés?

Figyelt kérdés

Egy 2001-es dizel smartrol van szó, magyarországon van még rá hitel, de nem szeretném tovább feleslegesen fizetni, természetesen fizetném tovább, csak itt szeretném használni külföldön, mennyibe kerülne a regisztrálása?

Egyátalán tudom-e regisztrálni?

A biztosítást viszonylag olcsón eltudom intézni!

2015. máj. 21. 12:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Van benne igazság, nem tudom, igazából, autom van már:/ nem tudom mennyi lenne:/
2015. máj. 25. 08:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Megnéztem, ilyen 1.5-ös dízel smartokat 1500 GPB-ért hirdetnek London környékén. Komoly átírási költségek nincsenek UK-ban ha jól tudom.

A tiedet viszonyt UK-ban forgalomba kéne helyezni, erről itt olvashatsz:

[link]

Ráadásul át is kéne alakítani, mert így nem kapsz rá műszakit. Minimum az összes lámpáját cserélni kéne a balos közlekedés miatt. Ezek nem olcsó dolgok, 4-500 fontba biztos benne lenne helyi munkadíjjal. És akkor még mindig lenne egy bal kormányos kocsid, amivel fájdalmas odakinn a közlekedés...

Azt, hogy mennyi van még a hiteledből te tudod. Az autó egyre kevesebbet ér, számold ki mi lenne ha itthon eladnád és kifizetnéd a maradék hitelt. Szerintem ez az olcsóbb megoldás.

2015. máj. 25. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!