Volkswagen golf 2 fékprobléma?
Figyelt kérdés
mitől lehet az, hogy teljesen be lehet nyomni a fékpedált ? a végén kell kicsit erősebben nyomni de nem úgy mint egy normál autónál, probáltam satuzni vele olyan 50-nel ha megyek nyomok egy satut kb olyan 30-nál fogja be a kerekeket és akkor csúszik az autó addig csak erőteljesen lassít de nem ahogy kéne fékolaj van benne rendesen, a tárcsára ránézésre azt mondják hogy jó és a fékpofák is mint az újak ha nem jár a motor hiába pumpálom meg keményszik de még így is be lehet nyomni padlóig a bal hátsó keréknél viszont ha belemegyek valamibe mintha az autóba csörögne belül valami mintha egy fém pálca lenne de nem csak akkor hallom azt a hangot ha a bal hátsó kerék bele megy valamibe ami elkezdi rázni rugdostam a kereket akkor nem hallom ezt a hangot kerestem az autóba is ezt a csörgést de sehol semmi én már gondoltam arra is hogy szét van esve a bal hátsó dobfék és az csörög de lehet hülyeség nem vagyok autó szerelő jövőhéten viszem szerelőhöz de érdekelne ki mit mond ne vágjanak át ??!2015. máj. 19. 03:30
1/4 kata kata válasza:
Fék:Lehet főfékhenger hiba vagy levegős a rendszer vagy régi a fékolaj.
Csörömpölés:Állj egy szerelőaknára és nézzél körül,hogy mi van elszabadulva.
2/4 A kérdező kommentje:
értem.. itthon sehogy nem lehet légteleníteni ugye ?? a másik kérdésem, hogy ilyen feketés színű a fékolaj az jó vagy rossz ?? nem igazán tudom milyen színűnek kéne lennie ?! köszönöm a válaszod !
2015. máj. 19. 16:29
3/4 kata kata válasza:
Lehet légteleníteni otthon is de csak hozzáértőnek!!
Sárga vagy piros színűekkel találkoztam eddig.Fekete szín= koszos olaj.
4/4 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a segítséget !:)
2015. máj. 20. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!