Olcsó autóhifi összeállítás vélemények?
Szóval ez az elképzelésem:
-Gyári helyen (csak elöl) egy pár 10 cm kétutas hangszóró
-Pioneer MVH-150UI
(-ezek már megvannak)
-Gyári hátsó hangszóró kuka. Kalaptartóba milyet vegyek? 2 vagy 3 utas? Ovál vagy sima?
-Aktív mélyláda.
ez így borzalmas hangú lehet,nem tudom mennyire érdekel téged a végeredmény,hallgathatóság vagy csak az olcsóság számít de így biztosan erotikus hangú lehet a rendszer.
hátra egyébként ne tegyél csak mélyet,abból aktívat én nem ajánlok de minél kisebb összeg a lényeg akkor persze el puffoghat az is hátul.
milyen 2-2hangszóró?
a legjobb hangzás komponens szettel lesz,ami alap esetben 4db hangszórót jelent.
oldalanként egy magassugárzó a tükör háromszögnél vagy az A oszlopon elhelyezve és egy mélyközép hangszóró az ajtóban.
így nem a lábadnak fog szólni,nem alulfog zenélni hanem a magassugárzónak köszönhetően fel kerül a zene a műszerfalra.
a hátsó közép és magas sugárzóval az a baj hogy így hátulról is fog hallatszódni ami zenehallgatásnál hátrány,nem jó.
mély azért maradhat hátul mert az alacsony frekvencia nem annyira behatárolható hogy honnét is jön.
a 10cm-es hangszóró azért nem jó mert a mélyközép hangszórója inkább csak közép hangszóró.
bőven 100hz felett lesz csak hallható hangja,alatta csak leng a membrán de hangot nem hallasz majd.
ennek köszönhetően lesz egy lyuk a zenében mert a mély nem megy fel addig nem is mehet fel addig ameddig a közeped leér.
bitumenlapozott ajtóval természetesen,ha nem raksz bitulapot az ajtóba akkor meg még rosszabb lesz a helyzet,még kevésbé megy majd le a középhangszóród.
ja én vagyok a paraszt aki foglakozik egy vadidegen bajával ingyen és bérmentve.
ha én paraszt vagyok akkor te mi vagy?
hogy bunkó az egész biztos.
Nos! Dirtyboy nem irt semmi hülyeseget!
Egy 10cm szett(ha ekkora a gyari hely) nem tul sok penz.Nezz körül a SAL valasztekaban! Meg azok is jobban szolnak,mint a koaxok!
A kalaptartoba ne vegyel semmit,inkabb sporolj egy kicsit es vegyel egy olcsobb 2 csatornas erösitöt es melyladat!
De nezz körül a hasznalt cuccok között is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!