Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olcsó autóhifi összeállítás...

Olcsó autóhifi összeállítás vélemények?

Figyelt kérdés

Szóval ez az elképzelésem:

-Gyári helyen (csak elöl) egy pár 10 cm kétutas hangszóró

-Pioneer MVH-150UI

(-ezek már megvannak)

-Gyári hátsó hangszóró kuka. Kalaptartóba milyet vegyek? 2 vagy 3 utas? Ovál vagy sima?

-Aktív mélyláda.

2015. máj. 16. 12:43
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és elöl koax pár van, ha számít.
2015. máj. 16. 12:44
 2/7 dirtboy ***** válasza:

ez így borzalmas hangú lehet,nem tudom mennyire érdekel téged a végeredmény,hallgathatóság vagy csak az olcsóság számít de így biztosan erotikus hangú lehet a rendszer.

hátra egyébként ne tegyél csak mélyet,abból aktívat én nem ajánlok de minél kisebb összeg a lényeg akkor persze el puffoghat az is hátul.

2015. máj. 16. 13:02
 3/7 A kérdező kommentje:
a 2-2 hangszórótól biztos jobb..
2015. máj. 16. 14:42
 4/7 dirtboy ***** válasza:

milyen 2-2hangszóró?

a legjobb hangzás komponens szettel lesz,ami alap esetben 4db hangszórót jelent.

oldalanként egy magassugárzó a tükör háromszögnél vagy az A oszlopon elhelyezve és egy mélyközép hangszóró az ajtóban.

így nem a lábadnak fog szólni,nem alulfog zenélni hanem a magassugárzónak köszönhetően fel kerül a zene a műszerfalra.

a hátsó közép és magas sugárzóval az a baj hogy így hátulról is fog hallatszódni ami zenehallgatásnál hátrány,nem jó.

mély azért maradhat hátul mert az alacsony frekvencia nem annyira behatárolható hogy honnét is jön.

a 10cm-es hangszóró azért nem jó mert a mélyközép hangszórója inkább csak közép hangszóró.

bőven 100hz felett lesz csak hallható hangja,alatta csak leng a membrán de hangot nem hallasz majd.

ennek köszönhetően lesz egy lyuk a zenében mert a mély nem megy fel addig nem is mehet fel addig ameddig a közeped leér.

bitumenlapozott ajtóval természetesen,ha nem raksz bitulapot az ajtóba akkor meg még rosszabb lesz a helyzet,még kevésbé megy majd le a középhangszóród.

2015. máj. 16. 15:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Okoska. Nem tűnik fel, hogy nem profi rendszert akarok? 2 elöl 2 hátulra gondoltam, de úgy látom, te se tudsz válaszolni normálisan, igazi p*raszt vagy. Komponens rendszer... kinek van arra pénze....
2015. máj. 16. 16:28
 6/7 dirtboy ***** válasza:

ja én vagyok a paraszt aki foglakozik egy vadidegen bajával ingyen és bérmentve.

ha én paraszt vagyok akkor te mi vagy?

hogy bunkó az egész biztos.

2015. máj. 16. 16:44
 7/7 anonim válasza:

Nos! Dirtyboy nem irt semmi hülyeseget!

Egy 10cm szett(ha ekkora a gyari hely) nem tul sok penz.Nezz körül a SAL valasztekaban! Meg azok is jobban szolnak,mint a koaxok!

A kalaptartoba ne vegyel semmit,inkabb sporolj egy kicsit es vegyel egy olcsobb 2 csatornas erösitöt es melyladat!

De nezz körül a hasznalt cuccok között is!

2015. máj. 16. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!