Suzuki Ignis rádió milyen alternatíva van?
Elromlót? Az mit jelent?
Egy alternatíva van csak, kicseréled azonosra. Más rádió nincs, ami a fenti kijelzőt kezelné. 2DIN-es keretbe be tudsz tenni 1DIN-es rádiót, vagy nézel 2DIN-est. A hőfokot és pillanatnyi fogyasztást mutató kijelzőt egyik sem kezeli, csak a típus azonos.
Bár nem ismerem az Ignis-t sem a gyári rádiót, de sajnos sanszos, hogy igaz amit az első ír, hogy csak a gyári rádió képes kezelni a gyári kijelzőt és computert.
A bolti univerzális rádiók 100%, hogy alkalmatlanok erre.
Egy alternatíva lehet még, ha egy harmadik gyártó kifejezetten az Ignis-be gyárt olyan rádiót, ami ugyan nem gyári, de a gyárinál nagyobb tudású és egyébként minden funkciót tud amit a gyári.
Én pár hónapja amikor a BMWmbe kerestem a gyári rádiónál jobb megoldást, de mégis olyat ami vezérli a computert találtam ilyeneket. LCD kijelzős, USB-s, meg minden anyámkínja, teljesen adott típushoz való, egyetlen szépséghiba, hogy ez pl forintra átszámolva kb 300.000ft volt, így bár tetszett ez a lehetőség mégis szomorúan lemondtam róla.
Szóval valószínűleg az a legjobb megoldás, ha veszel egy bontott, ugyan olyan rádiót, amilyen most benne volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!