Mennyivel nehezebb az új kresz vizsga?
Figyelt kérdés
Úgy tudom idén januártól megnehezítették a kresz vizsgát... van valaki aki már az új rendszerben vizsgázott? Mi a tapasztalata??2015. máj. 14. 00:09
1/4 anonim válasza:
Nem nehezebb. Nem tudom, miért mondják ezt. Néha több a válaszlehetőség mint volt, de a kérdésesek nagy része gyerekjáték
2/4 anonim válasza:
Aki valóban a kreszt tanulta meg, tudja a szabályokat, annak egyeltalán nem lesz nehéz a vizsga.
Ugyanazokkal a feltételekkel megy most is a vizsga, mint régebben, 75 az elérhető pontszám és nagyon lazára engedik a gyeplőt.
A változás mindössze annyi volt, hogy az adatbázis frissítették, bővítették, mert sokan kérdés-válasz bemagolásával készültek a vizsgára, nem a szabályok megtanulásával.
4/4 anonim válasza:
én először elkezdtem egy tanfolyamot 3 éve, de külföldi munka miatt félbeszakadt a vizsga előtt, de persze naponta gyakoroltam a programmal. aztán idén újra nekiálltam, tanultam+ gyakoroltam, és azt vettem észre, hogy a szakoe-s kérdések hozzám valamivel közelebb állnak. :D ugyan azok a kérdések, annyi, hogy a képek újultak meg, kicsit át van fogalmazva, meg néhány új kérdés is van benne, de nem vészes. Pl a régi rendszerben nem volt olyan kérdés, hogy a gyalogosok lámpáján melyik színnél hogy áll a figura, melyik mit jelent stb. :) Ja, és az automata váltó sem volt benne. De pofonegyszerű! Az otthoni gyakorlásaimnál mindig volt 1-2 hibám, a vizsgám viszont hibátlan lett. :) szóval, ha tanulsz, akkor nem lesz "nehezebb", mint a régi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!