Mitôl merülhet le az akksi, ha nem hagytam rajta a vilagotast?
Bármi mástól ami akkuról működik és bekapcsolva marad rajta.
Bár egy autóhifi fejegységének a ledjétől nem valószínű,hogy lemerül.
Mondjuk egy egész éjjel menő (bekattant) szivargyujtó már szipojoz .
Tudni kéne mennyi idő alatt merült le.
Pár óra alatt, vagy 2 hét alatt?
2 hét alatt simán leszívja a riasztó, vagy a rádió (ha úgy van kötve, hogy gyújtás nélkül is használható)
Pár óra alatt ha valami leszívja, és nem a lámpa akkor az durván tűzveszélyes dolog.
De az is lehet, hogy megdöglött az akksi. Egy darabig csak nehezet forgat az indítómotor, aztán egyszer csak semmi. Meg kell próbálni feltölteni az akksit, rendesen töltővel, nem behúzással.
Ha utána sem indul, akkor akkucsere, ha indul akkor irány az autószerelő, mielőtt nagyobb baj lesz.
Köszi a válaszokat.
Két nappal korábban még mentem vele, nem volt semmi gond. Az akksi tavaly lett cserélve, szóval elvileg nem kellene, hogy gondja legyen, ezért is aggódom.
Köszi a segítséget. :) Mindenképp szerelő lesz a dologból, csak kíváncsi voltam, mit rontottam el.
A cellazárlat egy elég tipilus hiba akkumukátoroknál, és ez nem lassú folyamat, hanem egyik pillanatról a másikra következik be. Jellemzője, hogy a feltöltés után viszonylag rövid idő alatt lemerül. Ha ez a helyzet, akkor akkucsere a megoldás.
Ha még garanciális az akku, akkor próbáld ott kicseréltetni vagy visszakérni az árát.
Így a leírtak alapján az sem biztos hogy rendesen töltődik.
Egy laza szíj is okozhatja, hogy nem megfelelő a töltés, este hűvösebb van, reggel nem indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!