Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitôl merülhet le az akksi,...

Mitôl merülhet le az akksi, ha nem hagytam rajta a vilagotast?

Figyelt kérdés

2015. máj. 12. 10:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Bármi mástól ami akkuról működik és bekapcsolva marad rajta.

Bár egy autóhifi fejegységének a ledjétől nem valószínű,hogy lemerül.

Mondjuk egy egész éjjel menő (bekattant) szivargyujtó már szipojoz .

2015. máj. 12. 10:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyon használom a szivargyújtót, nem működik, szóval szerintem az nem. Amennyire tudom, nem hagytam bekapcsolva semmit. Azért a kérdés, mert nem nagyon van tippem, és ilyennel még nem találkoztam, hogy csak úgy lemerül az akksi. (Elnézést a tájékozatlanságért, nő vagyok, természetesen.)
2015. máj. 12. 11:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudni kéne mennyi idő alatt merült le.

Pár óra alatt, vagy 2 hét alatt?

2 hét alatt simán leszívja a riasztó, vagy a rádió (ha úgy van kötve, hogy gyújtás nélkül is használható)

Pár óra alatt ha valami leszívja, és nem a lámpa akkor az durván tűzveszélyes dolog.

De az is lehet, hogy megdöglött az akksi. Egy darabig csak nehezet forgat az indítómotor, aztán egyszer csak semmi. Meg kell próbálni feltölteni az akksit, rendesen töltővel, nem behúzással.

Ha utána sem indul, akkor akkucsere, ha indul akkor irány az autószerelő, mielőtt nagyobb baj lesz.

2015. máj. 12. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:
A kivilágított piperetükörtől a belső világításig bármi lehet,amit nappal nem veszel észre
2015. máj. 12. 14:17
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Két nappal korábban még mentem vele, nem volt semmi gond. Az akksi tavaly lett cserélve, szóval elvileg nem kellene, hogy gondja legyen, ezért is aggódom.

Köszi a segítséget. :) Mindenképp szerelő lesz a dologból, csak kíváncsi voltam, mit rontottam el.

2015. máj. 12. 15:38
 6/8 anonim válasza:

A cellazárlat egy elég tipilus hiba akkumukátoroknál, és ez nem lassú folyamat, hanem egyik pillanatról a másikra következik be. Jellemzője, hogy a feltöltés után viszonylag rövid idő alatt lemerül. Ha ez a helyzet, akkor akkucsere a megoldás.

Ha még garanciális az akku, akkor próbáld ott kicseréltetni vagy visszakérni az árát.

2015. máj. 13. 09:11
 7/8 Topor G ***** válasza:
Mindenképpen szerelő, mert az autó töltésével (generátor) is baj lehet. De ez is csak tipp látatlanban, mint a többi...
2015. máj. 16. 07:13
 8/8 anonim válasza:

Így a leírtak alapján az sem biztos hogy rendesen töltődik.

Egy laza szíj is okozhatja, hogy nem megfelelő a töltés, este hűvösebb van, reggel nem indul.

2015. máj. 18. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!