Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem megy a robogóm...

Miért nem megy a robogóm rendesen?

Figyelt kérdés

Olyan problémám lenne hogy egyik napról a másikra alig akar menni a robogóm (honda dio af27), nehezen pörög fel és csak 20-30 al megy maximum...

A karburátort szétszedtem, kipucoltam de nem használt.. Nem tudom van e köze hozzá és bár 2 ütemű de eléggé füstölni szokott!

Mi lehet a baja? Esetleg már fúrni kellene vagy más lehet a gond?

2015. máj. 11. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Kipufogó nincs eldugulva az olajos dzsuvától?
2015. máj. 11. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Írtad hogy erősen füstül. Valószínű hogy kissé több olajat kever a motorod a benzin közé. Ezért a kipufogódob hamar eltömődik a koksztól. A dob tömődhetett el. Azt szétszedni nem lehet a legtöbb robogón. A falu széli szülői ház kertjében gally égetéskor égettem már ki egy Yamaha Mint kipufogódobot. Persze utána újra kellett a dobot festeni de legalább ment a motor.

Túra közben is tömődött már el kipufogódobom. Ekkor jó szolgálatot tett egy út széli kő, ami a kalapácsot helyettesítette, megkopogtattam vele a dobot hogy a koksz kihulljon a belsejében lévő furatokból ami eltömítette. Bevált és hazavitt a motor.

2015. máj. 11. 20:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen sajnos nem lehet ezt sem szétszedni :S De akkor lehet megpróbálom én is kiégetni, vagy kipróbálom nélküle a mocit :D
2015. máj. 11. 20:41
 4/4 szerencses85 ***** válasza:
Nélküle nem érdemes kipróbálod, mivel 2 ütemű.
2015. máj. 11. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!