220 km/órás gyorshajtásnál elveszik a jogosítványt?
Hát Én "csak" 130-al mentem 90 helyett,40 rugóm bánta.
220 már meghaladja a 100%-os túllépést,olyan 300 körüli a bírság azthiszem,de a jogsi szerintem nem ugrik,mert kell a bevétel a tányérfejűeknek..
Igen ugrik,egy szimpla 200-460.000 forintos csekkel megspékelve,kicsi páréves gépjárművezetéstől eltiltással.
Feljön a kérdés : minek annyival menni?
Nem véletlen tették 90 -re és nem 10-re,90 -nél percenként ~ 1,5 km tehető meg,számoljunk 1.3-mal, egy 15km-es út is ~ 10 -13 perc,220-nál oké hogy 4-5 perc relatív (bár 220-szal max 1-1 egyenes,jól belátható szakaszon fogsz menni párszármétert ,120-szal is a 10-12 perces út 8-10-re ugrik,munkahelyeden mennyit keresel naponta ?
Nézd 7000 forinttal,egy 50.000ft-os büntetésért te jó egy hétig dolgozol,megér 2 percet spórolni -1 heti fizuért?
Nem jobb valahova x perccel korábban indulni?
Nem jól tudod. A gyorshajtást is pontozza a zsűri.
#5--->Te komolyan azthiszed,hogy egyes emberek azért repesztenek 200-al,hogy időt nyerjenek? Óriásit tévedsz..
Szimplán egy kis adrenalinfröccsre vágynak,kockázat ide vagy oda..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!