Szegeden melyik autósiskolában van BMW?
Figyelt kérdés
Szoktam látni a városban, de nem emlékszek hogy melyik autósiskolánál van, az interneten se találom, valaki segítene? :)2015. máj. 11. 11:43
1/4 anonim válasza:
T betűvel még a telepen sem lesz menő egy BMW
2/4 anonim válasza:
Jaj már, nem a menőség a lényeg, hanem hogy hátulkapar, hathenger, meg ilyenek. Mint a TDI-ben a smoke&charm. Már megtanulhattad volna előző.
De jön majd valami újabb mongolidióta és folytatja lejárt szövegekkel, hogy "mer'azértBMWmertmenőznikell" meg "háromtizenhati" és a többivel. Nem ez a baj, hanem hogy hülyeség egy BMW-t ilyen célokra használni. Meghúzza a tanulóvezető, aztán oda a jó kis fényezés az autón, a tanuló meg fizethet mint a katonatiszt. Ezért szerintem ne akarj BMW-ben tanulni vezetni. De nem csak BMW-vel, hanem bármilyen igényesebb autóval hülyeségnek tartom az autósoktatást. Feleljen meg a követelményeknek, de értelmetlen egy 5-10 milliós autót oktatásra használni (láttam már 10-20 milliós Mercedes oktatóautót is).
3/4 anonim válasza:
Lele autósiskolában van. Én is ott csináltam a jogsit , bátran ajánlom.
4/4 anonim válasza:
Úgy tudom hogy a Csillagnál is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!