Az audihoz ugyan annyi az alkatrész mint a skodához?
Figyelt kérdés
Mind a kettő a VW konszern tagja és ugyan az a motor van bennük.2015. máj. 10. 07:56
1/3 anonim válasza:
Az azonos cikkszámú alkatrészek ára is azonos. Ha típusspecifikus, akkor már vannak eltérések. A BCA motornak pl a programja egészen más a Skodában mint a VW-ben. (Audiba nem tudom szerelték-e)
2/3 anonim válasza:
Nem, az Audihoz drágább, gyakori hogy ugyanaz a motor, mégsem ugyanolyan a turbó, befecskendező, stb az Audiban, hanem vannak kisebb eltérések, és ettől drágább.
3/3 Koaxk Ábel válasza:
Nekem Skoda-m nem volt csak 3 VW-m, 1 Seat-om és 1 Audim. Nem volt észrevehetően drágább a fenntartása az Audinak sem. A kasztnit sosem törtem meg, szóval az lehet, hogy horror az Audinál, legalábbis engem ezzel riogattak.
Erről nincs tapasztalatom.
Audi esetében egy A3-ról beszélek, nyilván egy A8-t fenntartani teljesen másvilág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!