Megéri megvenni a néhány ezer forintos autórádiókat? Nekem elég egy usb kimenet és a rádió.
Figyelt kérdés
2015. máj. 9. 21:10
1/3 anonim válasza:
Nem. Nagyon rosszul szólnak. Ha kevés pénzem lenne én használt márkásat vennék. Mondjuk én a legolcsóbb Pioneert vettem 15e Ft-ért és jól szól (1,5 éve hiba nélkül).
2/3 anonim válasza:
hát a transzmitter nevű vacakoktól jobb. ha nem akarsz csúcsminőségű hifi hangzást, akkor 8-10E körül már lehet kapni ilyen usb-s fejegységeket. ha komolyabbat akarsz, akkor legalább 30-tól nézelődj (bár ehhez már egy erősítő/mélyláda és komolyabb hangszórók is kellenek, hogy jól szóljanak).
én 2 éve vettem 8-ért egy MNC-t. Hallgatható, nekem megfelel.
3/3 Koaxk Ábel válasza:
Minőségibb márkákból a beugróbb szintű modellek is megfelelőek lehetnek.
Pl: Pioneer, JVC, Kenwood, Alpine, Sony, Clarion...
Amiket viszont ne vegyél, mert bóvli vackok még olcsóbb árszegmensben is.
Pl: SAL, MNC, Sencor, Lenco
Ha tényleg nagyon csekély összeget szánsz rá, inkább vegyél használtan mondjuk egy Pioneer-t mint mondjuk újonnan egy SAL-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!