Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek melyik kéne?

Vitolo22 kérdése:

Kinek melyik kéne?

Figyelt kérdés
sziasztok mondok 2 autó nevet és mondjátok meg melyik autó kéne nektek az egyik neve peugeot 406 a másik Opel calibra mind a 2 kitűnő állapotban van calibra sport alkat peugeot klíma szép kényelmes most az jön hogy írjátok le melyik autó kéne nektek nem árban hanem kinézetben

2015. máj. 7. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a Peugeot. A Calibra ma már egy idétlen hülyegyerek autó. A 406 pedig teljesen kultúrált.
2015. máj. 7. 23:34
 2/5 anonim válasza:
70%
frania kocsit ne vegyél. hulladék mind. hanyagold a pözsót. az opelben énjobban megbíznék. a németek értenek az autógyártáshoz nem úgy mint a franciák.
2015. máj. 8. 01:26
 3/5 anonim ***** válasza:

A 406 jóval fiatalabb nem?

A legszebb forma a coupe, és azok közül a Calibra kifejezetten szép forma még mai szemmel is. Lassan youngtimer lesz. Sajnos, ahogy az első írta, sok belőle a boyracer telepi suttyó, de ahogy az összes többi 500.000 alatti sportkocsinál is.

Szóval kinézetre, és minden téren is Calibra.

2015. máj. 8. 07:43
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat várok még :)
2015. máj. 8. 09:29
 5/5 Koaxk Ábel ***** válasza:

A Calibra egy örök forma, én alapvetően nem vagyok kibékülve az Opelekkel, szerintem sosem veszek, de ez az egyetlen olyan autójuk amire azt mondom ez igen...

Persze ezt a formatervre értem, fogalmam sincs, amúgy, hogy műszakilag milyen.

Peugeot 406 szerintem már újkorában sem volt egy akkora durranás, mármint design szempontjából, de lehet, hogy tévedek. Nekem semmit nem ad, egy unalmas francia autó.

Hál istennek francia autó van már a családban ráadásul egy jóval fiatalabb Peugeot így még ha tetszene se kéne, egy örök pénznyelő...

Én saját tapasztalatból csak egy Citroen-el szívtam be, mint francia márka, azóta inkább a német vonalat erősítem...

2015. máj. 8. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!