Kinek melyik kéne?
A 406 jóval fiatalabb nem?
A legszebb forma a coupe, és azok közül a Calibra kifejezetten szép forma még mai szemmel is. Lassan youngtimer lesz. Sajnos, ahogy az első írta, sok belőle a boyracer telepi suttyó, de ahogy az összes többi 500.000 alatti sportkocsinál is.
Szóval kinézetre, és minden téren is Calibra.
A Calibra egy örök forma, én alapvetően nem vagyok kibékülve az Opelekkel, szerintem sosem veszek, de ez az egyetlen olyan autójuk amire azt mondom ez igen...
Persze ezt a formatervre értem, fogalmam sincs, amúgy, hogy műszakilag milyen.
Peugeot 406 szerintem már újkorában sem volt egy akkora durranás, mármint design szempontjából, de lehet, hogy tévedek. Nekem semmit nem ad, egy unalmas francia autó.
Hál istennek francia autó van már a családban ráadásul egy jóval fiatalabb Peugeot így még ha tetszene se kéne, egy örök pénznyelő...
Én saját tapasztalatból csak egy Citroen-el szívtam be, mint francia márka, azóta inkább a német vonalat erősítem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!