Az AM jogosítványnál mik a megszabások a közlekedésnél? Help motorosok.
Idén töltöttem be a 14. életévemet,és a szüleimmel,úgy döntöttünk,hogy lerakom az AM kategóriájú jogosítványt,tehát 50 köbcentis motorra. Budapesten lakom,azon belül a XVI. kerületben,tehát nem egy zsúfolt városban.
Viszont nem tudom,hogy mennyire éri meg letenni,hol mehetek mennyivel,vagy inkább várjak még pár évet és rakjam le nagyobbra? A motor,nem túrázásokra vagy messzi utakra kéne,hanem a környéken járkálni pl.: elmenni haverokhoz,elugrani a boltba,edzésre menni,suliba menni stb. Mennyivel és hol,milyen utakon mehetek egy AM jogosítvánnyal?
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gyors válaszát,nagyon sok mindenben segített,így legalább tisztábban látom a dolgokat!
Visszatérve a motor sebességéhez,én csak egy videóból láttam,ahol a fickó egy sima egyenes úton egy piros Malaguti Drakon 50-essel ment 108km/h-val,de valószínűleg az a motor meg volt bütykölve,azért ment annyival,ha megtalálom a videót,elküldöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!